Search

Διεκόπη μετά από ρίψη αντικειμένου στον Ίβιτς το Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ!

Την απόφαση να διακόψει οριστικά το ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο πήρε πριν από λίγο ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Κομίνης.

Όλα ξεκίνησαν όταν ένα τενεκεδένιο κουτάκι μπύρας έφυγε από τις εξέδρες και κατέληξε στο κεφάλι του προπονητή του ΠΑΟΚ Βλάνταν Ίβιτς. Ο κόουτς του «δικεφάλου του Βορρά» έφυγε για τα αποδυτήρια όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Ευαγγελισμού για τις απαραίτητες εξετάσεις.

Πλέον οι «πράσινοι» του Εβρίτη προπονητή Μαρίνου Ουζουνίδη κινδυνεύουν με αφαίρεση 3 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και με 2 βαθμών από το επόμενο, αλλά και με χρηματικό πρόστιμο.

Πριν το περιστατικό με τον Ίβιτς, οι παίκτες των δύο ομάδων έχασαν τον έλεγχο και ο αγωνιστικός χώρος μετατράπηκε σε… ρινγκ. Μετά το τέλος του ματς έγινε γνωστό ότι ο Κουλιμπαλί του Παναθηναϊκού και ο Σάκχοφ του ΠΑΟΚ αποβλήθηκαν με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Για την ιστορία ο Παναθηναϊκός έως το 54′, λεπτό κατά το οποίο διεκόπη το παιχνίδι, ήταν μπροστά στο σκορ με 1-0 χάρη σε γκολ του Μπεργκ μετά από ασίστ του Μολίνς, ενώ οι δύο ομάδες έπαιζαν με παίκτη λιγότερο. Πρώτος αποβλήθηκε ο τερματοφύλακας του «τριφυλλιού» Βλαχοδήμος (φάση κατά την οποία διαμαρτυρήθηκε πολύ έντονα στον 4ο διαιτητή ο Ουζουνίδης), ενώ ακολούθησε για τους Θεσσαλονικείς ο Ουάρντα.

Αυτή είναι ακόμα μία μαύρη σελίδα που γράφεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο που όχι απλά δεν λέει να αλλάξει πρόσωπο, αλλά γίνεται όλο και χειρότερο…

Share it