Search

Ψήφισε και ανάδειξε εσύ, το μεγαλύτερο ποδοσφαιρικό ταλέντο σε κάθε νομό της Θράκης!

Το SportsAddict, δίνοντας συνέχεια στις ψηφοφορίες, προτρέπει όλους εσάς τους αναγνώστες να ψηφίσετε και να αναδείξετε  τον πιο ταλαντούχο νέο ποδοσφαιριστή που αγωνίστηκαν φέτος στα πρωταθλήματα των ΕΠΣ Έβρου, ΕΠΣ Θράκης και ΕΠΣ Ξάνθης.

Συγκεκριμένα οι προπονητές των ερασιτεχνικών ομάδων των τριών Ενώσεων και οι συντάκτες του SportsAddict ψήφισαν τους πιο υποσχόμενους παίκτες που αγωνίζονται στις κατηγορίες των τοπικών πρωταθλημάτων, οι οποίοι είναι γεννημένοι από το 1999 και έπειτα.

Στην παρακάτω ψηφοφορία μπορείτε να ψηφίσετε έναν ποδοσφαιριστή από κάθε Ένωση (δηλαδή έναν από Έβρο, έναν από Θράκη και έναν από Ξάνθη) και να πραγματοποιήσετε αυτή τη διαδικασία μόνο μία φορά.

Απο κάθε νομό έχουν επιλεγεί 10 νεαροί ποδοσφαιριστές που ξεχώρισαν αγωνιζόμενοι στα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα,  οφείλουμε να πούμε πως το έργο όλων ήταν αρκετά δύσκολο καθώς με μεγάλη χαρά διαπιστώνει κανείς πως ειδικά φέτος αρκετές ομάδες εμπιστεύτηκαν νεαρούς ποδοσφαιριστές και έτσι η επιλογή των 10 με τις περισσότερες ψήφους μεταξύ προπονητών και συντακτών ήταν μια “σπαζοκεφαλιά”.

Η ψηφοφορία ολοκληρώνεται τα μεσάνυχτα της Δευτέρας 22 Μαΐου.

http://

Share it