Search

Ο ομοσπονδιακός Κώστας Αρσενιάδης και ο Σωτήρης Πανταλέων αποκλειστικά στο SportsAddict

Στο SportsAddict μίλησαν μετά το τέλος του οικογενειακού διπλού της Εθνικής Ελλάδας του βόλεϊ στην Αλεξανδρούπολη, ο προπονητής της «γαλανόλευκης» Κώστας Αρσενιάδης και ο διεθνής Σωτήρης Πανταλέων.

Ο κ. Αρσενιάδης τόνισε μεταξύ άλλων ότι είναι ευψαριστημένος από την προσπάθεια που καταβάλουν οι παίκτες του, με τον χρόνο της προετοιμασίας πάντως να είναι πολύ λίγος για να βγούνε συμπεράσματα.

Αναλυτικά δήλωσε:

«Ακόμη είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε συμπεράσματα. Είναι ουσιαστικά η δεύτερη κανονική προπόνηση που κάναμε. Το σημερινό ήταν ένα παιχνίδι και για να διασκεδάσουν οι αθλητές και σαν φιλικό. Έπαιξαν όλοι και είχαμε σίγουρα πολλαπλά κέρδη καθώς είδαμε σε τι κατάσταση είμαστε έτσι ώστε να μπορούμε να ελιχθούμε ανάλογα στις επόμενες ημέρες. Έχουμε ακόμα δύο μέρες εδώ να προπονηθούμε, Σάββατο & Κυριακή και τη Δευτέρα φεύγουμε. Μετά ακολουθούν τα φιλικά με την Τυνησία. Ο χρόνος είναι μηδέν. Προς το παρόν βαδίζουμε στο άγνωστο. Τα παιδιά κάνουν πάντως μεγάλη προσπάθεια και δείχνουν μεγάλη όρεξη, απλά στην παρούσα στιγμή δεν μπορούμε να πούμε τίποτα άλλο». 

Με τη σειρά του ο πολύπειρος πετοσφαιριστής του Παναθηναϊκού Σωτήρης Πανταλέων είπε πως είναι απόλυτα ευχαριστημένος από την φιλοξενία στην Αλεξ/πολη, ενώ δεν παρέλειψε να δώσει ευχές για καλή επιτυχία στον Εθνικό ενόψει της νέας χρονιάς.

Αναλυτικά τα όσα είπε στο μικρόφωνο της ιστοσελίδας μας:

«Οι εντυπώσεις από την προετοιμασία μας στην Αλεξανδρούπολη είναι πάρα πολύ θετικές. Νομίζω ότι αυτές τις μέρες παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίσαμε λόγω της έλειψης παικτών κάναμε πολύ καλή δουλειά. Η Αλεξ/πολη ήταν πάντα ένα φιλόξενο μέρος και μία πόλη που ζει για το βόλεϊ και μας είναι τιμή που ήμαστε εδώ. Ελππίζουμε να καταφέραμε να δώσουμε στον κόσμο και στην τοπική κοινωνία λίγο ενδιαφέρον όσο αφορά το βόλεϊ και να βοηθήσαμε κάποια παιδιά να έρθουν πιο κοντά στο άθλημα. Εύχομαι ότι καλύτερο για τον Εθνικό, αλλά και για τις υπόλοιπες ομάδες της Αλεξανδρούπολης για την επόμενη σεζόν».    

Share it