Search

Εντυπωσιακή παρουσία και τρία χρυσά μετάλλια στο Πανελλήνιο Παμπαίδων για την Ολυμπιακή Φλόγα!(+photos)

Ακόμη μια μεγαλειώδη παρουσία πραγματοποίησε σε Πανελλήνιο πρωτάθλημα ο Παλαιστικός Σύλλογος “Ολυμπιακή Φλόγα” Ξάνθης επιβεβαιώνοντας την εξαιρετική δουλειά που γίνεται, με τους νεαρούς παλαιστές της Ολυμπιακής Φλόγας να επιστρέφουν απο το Πανελλήνιο Παμπαίδων που έγινε στην Καλαμάτα με τρία χρυσά μετάλλια.

Πιο συγκεκριμένα ο Δημήτρης Παροτσίδης κατέκτησε την πρώτη θέση στα 66 κιλά ελληνορωμαϊκής πάλης Παμπαίδων Α’. Τον τίτλο του πρωταθλητή Ελλάδας κατέκτησε και ο Βλαδίμηρος Γεωργιάδης στην κατηγορία 47 κιλών ελληνορωμαϊκής πάλης Παμπαίδων Α’. Πρωτιά είχαμε όμως και στην κατηγορία Παμπαίδων Β’ με τον Δημήτρη Λογγινίδη να κατακτά το χρυσό στα 32 κιλά.

Μάλιστα ο ξανθιώτικος σύλλογος θα μπορούσε  να διεκδικήσει και τέταρτο χρυσό, όμως ο περσινός πρωταθλητής Ελλάδας στην κατηγορία 47 κιλών Παμπαίδων Β’, Αλέξανδρος Μπατζακίδης στάθηκε άτυχος καθώς τραυματίστηκε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.

Απόλυτα ικανοποιημένοι και πως να μην είναι άλλωστε οι προπονητές του συλλόγου Θεόδωρος Ηλιάδης και Ιωάννης Παροτσίδης, όπως φυσικά και ο Πρόεδρος του συλλόγου και αρχηγός αποστολής Φάνης Μπατζακίδης, με τον ξανθιώτικο σύλλογο μάλιστα να καταλαμβάνει συνολικά την 5η θέση σε όλη την Ελλάδα, επιτυχία ιδιαίτερα μεγάλη και σημαντική αν σκεφτεί κανείς πως ουσιαστικά μετείχε με τρεις παλαιστές.

Share it