Search

Συνέχισε απο εκεί που σταμάτησε το εντυπωσιακό Δημοκρίτειου που κέρδισε τον ΑΟ Σερρών και έκανε το 1-0!

To πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά των πλέι όφ του ανδρικού πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ έκανε το Δημοκρίτειο, το οποίο επικράτησε εύκολα με 65-45 τον Α.Ο Σερρών στο κλειστό της Κομοτηνής στην πρώτη αγωνιστική των Play Off της ένωσης.

Η ομάδα της Κομοτηνής πλέον χρειάζεται ακόμη μια νίκη για να τσεκάρει το εισιτήριο της για τα ημιτελικά, με στόχο των “μπλέ” είναι να το πράξει απο το παιχνίδι στις Σέρρες και να μην χρειαστεί να δώσει και τρίτο αγώνα.

Στα του αγώνα η ομάδα της Κομοτηνής ήταν κυρίαρχη απο την αρχή της αναμέτρησης, που διεξήχθη παρουσία περίπου 300 φίλων της ομάδας, χτίζοντας εξ’ αρχής σημαντική διαφορά, την οποία ανέβασε σε διψήφιο νούμερο με το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου με το 33-22 να στέλνει με μεγαλύτερη ανακούφιση το Δημοκρίτειο στα αποδυτήρια.

Στο δεύτερο μέρος οι “μπλέ” με φόρα απο το φινάλε του πρώτου μέρους ανέβασαν κατακόρυφα την απόδοση επιβάλλοντας πλήρως τον ρυθμό τους και μην επιτρέποντας σε κανένα σημείο στην ομάδα των Σερρών να βγάλει αντίδραση έφτασαν σε μια άνετε και ευρεία νίκη με 20 πόντους διαφορά και το τελικό 65-45.

Αξίζει να σημειωθεί πως τόσο στην ανάπαυλα του ημιχρόνου  και στο τέλος των δεκαλέπτων τα κορίτσια της ειδικότητας ρυθμικής γυμναστικής των ΣΕΦΑΑ/ΤΕΦΑΑ προσέφεραν ένα πολύ ωραίο χορευτικό θέαμα στους θεατές.

Δεκάλεπτα: 18-13, 33-22 (ημ.), 54-34, 65-45

Α.Σ Δημοκρίτειο: Ιωσηφίδης 15, Στασινόπουλος 14, Νταγιάντης 11, Πολίτης 8, Μπούντας 6, Ζολώτας 5, Κώστας 4, Οικονομάκης 2, Γιαννακόπουλος, Φραντζεσκάκης, Πλάκας, Μπέγιο.

Α.Ο.Σ. (Σιουσιουλούδης): Τζουμαϊλής 2, Χατζηστεφάνου 6 (2), Τερζής 4, Μπουτάκογλου 15 (1), Χορτομάρης Γ. 7 (2), Στόικος 3, Καρακώστας 3 (1), Χορτομάρης Σ. 5 (1), Μπεντιούλης, Αναστασιάδης.

Photo Credit: Xronos.gr

Share it