Search

Το πρωινό της Κυριακής ξεκινά με μεγάλη συμμετοχή το 4ο τουρνουά Ακαδημιών της ΑΕ Ξάνθης!

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το πρωινό και  μέχρι το απόγευμα της Κυριακής θα πραγματοποιηθεί για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά του τουρνουά Ακαδημιών που διοργανώνει στα γήπεδα της ΕΠΣ Ξάνθης η Ακαδημία της Αθλητικής Ένωσης Ξάνθης.

Και στο φετινό ραντεβού θα δώσουν πολλές ομάδες το παρών καθώς στις τρεις ηλικιακές κατηγορίες θα μετέχουν συνολικά 12 Ακαδημίες ανάμεσα τους και ομάδες με μεγάλη παράδοση όπως οι ΑΟΞ, Δόξα Δράμας και Πανσερραϊκός αλλά και η Αρντά Κίρτζαλι απο την γειτονική Βουλγαρία, ενώ το μακρύτερο ταξίδι απ’ όλους θα κάνει ο Έσπερος Θεσσαλονίκης.

Οι αγώνες είναι  προγραμματισμένοι να ξεκινήσουν στις 10:30 στις κατηγορίες Προπαιδικού και Προτζούνιορ ενώ στη 13:00 αυτά των Τζούνιορ.

Στην ηλικιακή κατηγορία Προπαιδικού(2004-2005) θα μετέχουν οι Ακαδημίες των Νέστου Χρυσούπολης, Αρντά Κίρτζαλι(Βουλγαρία), Αμισσός Δράμας, Βρασίδας Νέα Περάμου, Δόξα Δράμας, Έσπερος Θεσσαλονίκης, Φίλιππος Δράμας, Ελπίδες Καβάλας, Ακρίτας Νευροκοπίου και φυσικά η οικοδέσποινα ΑΕ Ξάνθης.

Στην ηλικιακή κατηγορία Τζούνιορ(2006-2007) θα μετέχουν οι Ακαδημίες των Έσπερου Θεσσαλονίκης, Φίλιππου Δράμας, Ελπίδες Καβάλας, ΑΟ Ξάνθης, Βρασίδας Νέα Περάμου, Νέστος Χρυσούπολης, Αρντά Κίρτζαλι, Αμισσός Δράμας, Ακρίτας Νευροκοπίου,  Πανσερραϊκός και η οικοδέσποινα Αθλητική Ένωση Ξάνθης.

Στην κατηγορία Προτζούνιορ(2009-2010) θα μετέχουν οι Ακαδημίες των Έσπερος Θεσσαλονίκης, Αμισσός Δράμας, Ακρίτας Νευροκοπίου, Πανσερραϊκός(με δύο τμήματα), Νέστος Χρυσούπολης, Αρντά Κίρτζαλι, Ελπίδες Καβάλας, Βιστωνίδα και η οικοδέσποινα ΑΕΞ

Share it