Search

Κατέθεσε στην ΓΑΔΑ ο Παπαπέτρου θα κληθούν και ο Χασάν Κουλά και οι υπόλοιποι βοηθοί του Ολυμπιακός – ΑΕΚ!

Στην ΓΑΔΑ βρέθηκε για να καταθέσει ως μάρτυρας  ο Τάσος Παπαπέτρου, ρέφερι του πρόσφατου ημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ.

Εκτός από τον διεθνή διαιτητή κατέθεσε και ο Διευθύνων Σύμβουλος της “Καραϊσκάκης ΑΕ” Βασίλης Βασιλειάδης ενώ για σήμερα έχουν κληθεί ο Στέφανος Καπίνο και ο υπεύθυνος επικοινωνίας του Ολυμπιακού Κώστας Καραπαπάς

Ο διεθνής ρέφερι κατέθεσε αυτά που έχει γράψει στο Φύλλο Αγώνα για φραστική επίθεση και παρεμπόδιση για να μπει στα αποδυτήρια ενώ τόνισε πως δεν γνωρίζει αν έγινε κάποιο επεισόδιο. Οι μάρτυρες έχουν κληθεί στο πλαίσιο επείγουσας προκαταρκτικής έρευνας που έχει διαταχθεί από την Εισαγγελία Πειραιά, η οποία συσχετίστηκε με παράλληλη έρευνα από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας.

Για τα επεισόδια μάλιστα, έχει διαταχθεί και ΕΔΕ από το αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ. για να διακριβωθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες αστυνομικών της διμοιρίας Υποδιεύθυνσης Μέτρων Τάξης (ΥΜΕΤ) που είχε τοποθετηθεί στη μικτή ζώνη του γηπέδου έπειτα από τις καταγγελίες του Στέφανου Καπίνο για επίθεση από αστυνομικούς εναντίον του.

Στη ΓΑΔΑ πάντως, θα κληθούν και οι βοηθοί Λάζαρος Δημητριάδης, Κούλα Χασάν, Γιώργος Κύζας, Δημήτρης Θάνος και Δημήτρης Καραντώνης, για να καταθέσουν και αυτοί με τη σειρά τους μετά από την προκαταρκτική έρευνα που διέταξε η Εισαγγελεία Πειραιά.

Share it