Search

Εντυπωσιακή παρουσία και δεύτερη θέση για τους Παίδες του Παναθηναϊκού Κομοτηνής στο “6ο Acadimies Golden Cup”

Εντυπωσιακή παρουσία είχε το Παιδικό τμήμα της Ακαδημίας του Παναθηναϊκού Κομοτηνής που έκλεψε τις εντυπώσεις στο 6ο Acadimies Golden Cup που διεξήχθη στη Θεσσαλονίκη, φτάνοντας μέχρι τον τελικό οπού έχασαν απο τον Άρη με 2-1.

Το Πανελλήνιο Πασχαλινό Τουρνουά που είχε την υπογραφή του ΟΑΣΠΕ, άρχισε την Τετάρτη 19/4 και έριξε αυλαία το Σάββατο 22/4 στις εγκαταστάσεις του «Αθλητικού Κέντρου Ντίνος Κούης» και του «Αθλητικού Πάρκου ΕΚΟ». Περισσότεροι από 400 μικροί ποδοσφαιριστές από τις 4 άκρες της Ελλάδας γεννημένοι τα έτη 2002 ως και το 2007 είχαν την ευκαιρία να παίξουν και να γευτούν τη χαρά του αθλητισμού σε ένα τουρνουά υψηλών προδιαγραφών που είχε μόνο κερδισμένους

Μετά το τέλος των αναμετρήσεων της τελικής φάσης ακολούθησαν οι βραβεύσεις. Την τελετή λήξης χαιρέτησε η πρόεδρος του ΟΑΣΠΕ, Δώρα Ιωακειμίδου, ενώ τις απονομές έκαναν οι παλαίμαχοι άσοι και μεταλαμπαδευτές των γνώσεών τους, κκ Ντίνος Κούης,  Εμπενίζερ Χάγκαν, Δημήτρης Μαυρογενίδης, Κοσμίν Μπαρκαουάν. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε ο κ. Βασίλης Ανατολίτης εκ μέρους της Περιφέρειας Μακεδονίας, ο κ. Λάμπρος Ανδριόπουλος πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου, και ο κ. Κυριάκος Λαζαρίδης μέλος του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Θεσσαλονίκης.

Η Ακαδημία του Παναθηναϊκού Κομοτηνής κατέλαβε την πρώτη θέση στον όμιλο της με 4 βαθμούς μαζί με τον Αγροτικό Αστέρα με τον οποίο ήρθε ισόπαλος με 3-3, όμως η ευρείες νίκες με 6-0 επί της ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης και 4-0 επί του Ολυμπιακού Αστέρα Ιωαννίνων, έδωσαν στην Ακαδημία της Κομοτηνής την πρώτη θέση και την πρόκριση στον μεγάλο τελικό απέναντι στον Άρη. Οι “πράσινοι” ήταν εξαιρετικοί και στον τελικό χάνοντας στα σημεία απο την ομάδα της Θεσσαλονίκης με 2-1.

Την απονομή στην δευτεραθλήτρια Παίδων του τουρνουά έκανε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα στον Άρη και στην Εθνική ομάδα, Ντίνος Κούης.

Τελική κατάταξη

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΑΙΔΙΚΟ

  1. ΠΑΕ Αρης
  2. Σχ. Παναθηναϊκός Κομοτηνής
  3. ΠΑΜΣ Αγροτικός Αστέρας
  4. Σχολή Ολυμπιακός Θεσσαλονίκης
  5. Αστέρας Ιωαννίνων
  6. Ολυμπιακός Ρεθύμνου
  7. ΑΕΚ Ηράκλειο Κρήτης
  8. Απόλλων Ζακύνθου

 

Share it