Search

Με πέναλτι στο φινάλε λύγισαν οι αποδεκατισμένοι Δικηγόροι της Ξάνθης στον Βόλο! Τραυματίστηκε ο Κεχαγιάς

Αξιόμαχη εμφάνιση παρά τις πολλές απουσίες που είχαν και με μόλις 11 παίκτες στην αποστολή η ομάδα ποδοσφαίρου του Δικηγορικού Συλλόγου Ξάνθης που λύγισε στο φινάλε του αγώνα και αυτό με πέναλτι, και ενώ απο το 60′ αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο λόγω του τραυματισμού του Νίκου Κεχαγιά στα πλευρά.

Η ομάδα του Δημήτρη Καρύση παρά τα προβλήματα θα μπορούσε και άξιζε κάτι καλύτερο απο το παιχνίδι έχοντας και δύο δοκάρια με τους Νίκο Κεχαγιά και Ντουμπάν Τουράν, όμως η ομάδα της Ξάνθης σαφώς επηρεάστηκε απο τον τραυματισμό του Κεχαγιά στο 60′ όταν σε σύγκρουση που είχε με τον αντίπαλο τερματοφύλακα έπεσε στο έδαφος σφαδάζοντας. Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο του Βόλου για εξετάσεις.

Με 10 παίκτες πλέον και χωρίς λύσεις απο τον πάγκο η ομάδα του Δ.Σ. Ξάνθης λυγισε στο 89′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Δανόπουλου. Αυτή ήταν η πρώτη ήττα για την ομάδα της Ξάνθης καθώς είχαν προηγηθεί οι εντός έδρας νίκες με Ρόδο και Κατερίνη.

Για την ομάδα του Δημήτρη Καρύδη αγωνίστηκαν οι: Εφραιμίδης, Παυλίδης, Κέλλης, Ναθαναηλίδης, Τσιφλίκογλου, Ντουμπάν, Πυλαρινός, Καραμανάβης, Γιαλάογλου, Καρανάσιος, Κεχαγιάς

 

Share it