Search

Οι εκλεκτοί του Αναστασιάδη για τη μάχη της ΑΕΔ στις Σέρρες για το Κύπελλο Ερασιτεχνών

Το ταξίδι της ΑΕ Διδυμοτείχου στο Κύπελλο Ερασιτεχνών συνεχίζεται αφού μετά τις νίκες επί Προσοτσάνης Δράμας & ΠΑΟ Κοσμίου, οι Εβρίτες αντιμετωπίζουν την Ελπίδα Σκουτάρεως στις Σέρρες την Τετάρτη 19/4 στις 16:00.

Το ματς αυτό κόντρα στην κυπελλούχο Σερρών Ελπίδα είναι ουσιαστικά και ο τελικός Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας, με την ομάδα που θα προκριθεί να παίρνει το εισιτήριο για την Β’ φάση του θεσμού.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Σερρών, με την ομάδα του Διδυμοτείχου να πραγματοποιεί την τελευταία της προπόνηση σήμερα Τρίτη στις 15:30 και στη συνέχεια να αναχωρεί για τις Σέρρες όπου και θα διανυκτερεύσει. Αυτή είναι μία πολύ καλή κίνηση από πλευράς διοίκησης της ΑΕΔ γιατί οι παίκτες θα είναι ξεκούραστοι και δεν θα έχουν την κούραση του ταξιδιού ακόμα και αν αυτό δεν είναι πολύωρο.

Οι 18 παίκτες που έχει επιλέξει ο προπονητής των Θρακιωτών Γιάννης Αναστασιάδης για το αυριανό ματς είναι οι εξής:

Κυριακίδης, Συριτούδης, Καΐσας, Καζάλας, Παντελίδης, Κοτζά, Τζανετάκος, Άχπα, Τερτσούδης, Θάνος, Πετρόπουλος Σ., Πετρόπουλος Κ., Μαμρικισβίλι, Ιντζές, Γωνιάδης, Αγγελακάκης, Γιαννόπουλος, Γκαβανόζης.

Share it