Search

Αθ. Καραμπίνης: «Είναι πολιτική η δίωξή μου, θα λάμψουν όλα στο φως της Δικαιοσύνης!»

Ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης μιλώντας στην ΕΡΤ Κομοτηνής, σχετικά με την πειθαρχική του δίωξη απ’ το Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων, που βασίστηκε σε πόρισμα του του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης, διεμήνυσε σε όλους τους τόνους πως δεν υπάρχει τίποτα μεμπτό, γεγονός που θα αποδειχτεί και στις αίθουσες των δικαστηρίων.

Ο κ. Καραμπίνης, χαρακτήρισε πολιτική την δίωξή του και όχι πειθαρχική, με την τοποθέτησή του αυτή να είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς υπαινίσσεται πως υπάρχει μία μεθοδευμένη προσπάθεια στοχοποίησης του ίδιου και του Δημοκριτείου. Χαρακτηριστικά ο Πρύτανης δήλωσε στην ΕΡΤ Κομοτηνής μεταξύ άλλων:

«Η δίωξη μου είναι πολιτική και όχι πειθαρχική. Είμαι ένας Πρύτανης που μιλώ διαφορετικά, διεκδικώ, παρουσιάζουμε έργο, παρόλο που έχει περικοπεί η κρατική χρηματοδότηση».

Τέλος, δεν υπάρχει θέμα παραίτησης του ίδιου, αφού τα πάντα πραγματοποιήθηκαν νόμιμα και ο ίδιος είναι εκλεγμένος Πρύτανης, ενώ ανέφερε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον των όσων κατηγορείται.

Πηγή: ΕΡΤ Κομοτηνής

 

Share it