Search

Πήρε αυτό που ήθελε η ΑΕΔ στο Σουφλί και παρέμεινε στην κορυφή (photos)

Σε ένα ματς με λίγες κλασσικές ευκαιρίες που θα ξεχαστεί γρήγορα, η ΑΕ Διδυμοτείχου πήρε τους 3 βαθμούς της νίκης κόντρα στον Έβρο στο Σουφλί επικρατώντας 1-0 και παρέμεινε στην 1η θέση της βαθμολογίας της Α’ ΕΠΣ Έβρου, στο +2 από τον Ορέστη Ορεστιάδας.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αγγελακάκης με ωραίο σουτ μέσα στην περιοχή μετά από σέντρα στο 4′. Από κει και πέρα οι δύο ομάδες είχαν κάποια σουτ τα οποία είτε έφυγαν άουτ είτε μπλόκαραν οι δύο γκολκίπερ που δεν ανησύχησαν ιδιαίτερα. Με το ξεκίνημα του β’ ημιχρόνου οι Σουφλιώτες προχώρησαν σε αναγκαστική αλλαγή καθώς ο τερματοφύλακας τους Δουλούδης παραπάτησε σε μία φάση και δεν μπορούσε να συνεχίσει. Στη θέση του μπήκε ο Σεϊτανίδης.

Συνθέσεις:

Έβρος Σουφλίου (Πασχάλης Σταματάκης): Δουλούδης (Σεϊτανίδης), Μπάμνιος, Πουλιλιός, Μπετζέκας, Ανδρονικίδης, Μιχούδης, Κουτσούλας, Μυσιούδης, Λειβαδίτης, Λάζος (Πρεπούδης).

ΑΕ Διδυμοτείχου (Γιάννης Αναστασιάδης): Κυριακίδης, Θάνος, Παντελίδης (Αντωνίου), Τζανετάκος, Άχπα, Πετρόπουλος Σ., Αγγελακάκης, Πετρόπουλος Κ., Γωνιάδης, Γιαννόπουλος, Γκαβανόζης (Καζάλας).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος – Βοηθοί: Θάνος Θ., Τερζόπουλος

Δείτε φωτογραφίες από το ματς μέσα από τον φακό της Γιώτας Τσικάκη:

 

Share it