Search

Η ξεχωριστή στιγμή της αλλαγής της κόρης με την μαμά Σολτάνι στην αναμέτρηση με τον Βόλο για τις Βασίλισσες!

Μια απο τις σπάνιες αλλά και συνάμα ξεχωριστές και όμορφες στιγμές στον αθλητισμό, είδαμε να συμβαίνει στον εντός έδρας αγώνα της Γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου της Ξάνθης τις “Βασίλισσες” με τον Βόλο 2004. Στιγμή μοναδική στην ιστορία του συλλόγου αλλά και όχι μόνο άλλωστε δεν βλέπεις συχνά την κόρη να περνά σε ματς αντί της μαμάς της.

Πιο συγκεκριμένα στο 77′ του αγώνα που έδωσαν οι “Βασίλισσες” με τον Βόλο 2004 η Γιασίρα Σολτάνι πέρασε στο παιχνίδι ως αλλαγή αντικαθιστώντας την μητέρα της Χένεν Μπουντρί-Σολτάνι, γεγονός που καταχειροκροτήθηκε και απο τις συμπαίκτριες τους αλλά και τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες. Μάλιστα στις εξέδρες βρισκόταν και τα δύο μικρά αγοράκια του ζεύγους Σολτάνι, αλλά όχι ο Καρίμ που βρισκόταν στον γιατρό για να περάσει απο εξετάσεις για τον τραυματισμό του στο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα.

Η οικογένεια Σολτάνι μια απόλυτη ποδοσφαιρική οικογένεια με τον μπαμπά Καρίμ να αγωνίζεται με την φανέλα του ΑΟ Ξάνθης, την μαμά Χένεν και την 14χρονη Γιασίρα να αγωνίζονται στις Βασίλισσες, ενώ τα δύο μικρά της οικογένειας αγωνίζονται στην Ακαδημία της Βιστωνίδας.

Η κίνηση αυτή της ξανθιώτικης ομάδας είναι ακόμη ένα δείγμα της δουλειάς που κάνουν οι Απόστολος Κουτρουλός και Ανέστης Αλεξούδης όχι μόνο στο αγωνιστικό αλλά και στο κομμάτι της Ακαδημίας, με την Γιασίρα να αποτελεί μέλος των Ακαδημιών και όπως συμβαίνει και με άλλες μικρές της ομάδας παίρνουν σιγά σιγά περισσότερο χρόνο συμμετοχής στα ματς της μεγάλης ομάδας.

Share it