Search

Στην Αθήνα για το 29ο Πανελλήνιο πρωτάθλημα των νικητών της ζωής ο Γιώργος Καμαράκης!

Στην Αθήνα βρίσκεται ο ξανθιώτης πρώην διαιτητής Γιώργος Καμαράκης, που θα λάβει μέρος για πρώτη φορά στους Πανελλήνιους αγώνες αιμοκαθαρούμενων και μεταμοσχευμένων αθλητών συμπαγών οργάνων (νεφρών, καρδιάς, πνευμόνων, ήπατος, παγκρέατος) ή ρευστού οργάνου (μυελού των οστών). Αγώνες για τους νικητές της ζωής για ανθρώπους που δείχνουν πως μετά απο μπόρες και όλες τις δυσκολίες που τους παρουσιάστηκαν όχι μόνο δεν τα παράτησαν αλλά συνεχίζουν να ζουν και να αθλούνται, άνθρωποι πραγματικά πρότυπα.

Οι αγώνες διεξάγονται για 29η φορά, και έχουν ως πρωταρχικό στόχο την διάδοση της δωρεάς οργάνων καθώς και την ανάπτυξη του ευγενούς πνεύματος αλληλεγγύης και συναγωνισμού μεταξύ των αιμοκαθρούμενων και μεταμοσχευμένων αθλητών. Αθλητές απο όλη την Ελλάδα θα αγωνιστούν στον στίβο, ποδηλασία, κολύμβηση, πιγκ-πογκ και μπόουλιγκ ,προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Οι αγωνιζόμενοι αθλητές θα προσπαθήσουν επιπλέον να πιάσουν τα όρια για το παγκόσμιο πρωτάθλημα  που θα γίνει απο 25-6 έως 2-7- 2017 στη Μάλαγα της Ισπανίας ( μεταμοσχευμένοι αθλητές).

Εκεί θα μετέχει και ένας μεγάλος ξανθιώτης μαχητής, ο Γιώργος Καμαράκης, που είχε υποβληθεί σε μεταμόσχευση μυελού των οστών,και έχει δηλώσει να λάβει μέρος στα αγωνίσματα των 100μ., μήκος, 200μ. και ύψος. Ο Γιώργος δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία αλλά για να στείλει και αυτός όπως και όλοι οι μετέχοντες το μήνυμα πως δίνουν το παρών ξανά στη ΖΩΗ και δεν τα παρατούν στις δυσκολίες που τους παρουσιάζονται.

Share it