Search

Στο Αριστοτέλειο σταμάτησε η πορεία των κοριτσιών του 2ου ΓΕΛ Ξάνθης!

Μαχητική εμφάνιση για τα κορίτσια του 2ου Γενικού Λυκείου Ξάνθης κόντρα στο δυνατό Αριστοτέλειο, με τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας να παλεύουν για ένα ημίχρονο να είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές όμως το γκολ που δέχθηκαν στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου αποδείχθηκε κομβικό.

Το 1-0 στο τέλους του πρώτου μέρους απογοήτευσε τα κορίτσια του 2υο ΓΕΛ Ξάνθης που ειδικά μετά και το δεύτερο τέρμα που δέχθηκαν παρουσιάστηκαν ιδιαίτερα επηρεασμένες και δεν κατάφεραν να αντεπεξέλθουν στην συνέχεια του αγώνα, με την ομάδα του Αριστοτέλειου να εκμεταλλεύεται την απογοήτευση των κοριτσιών και να φτάνουν στο τελικό 9-0.

Το έργο των κοριτσιών της ξανθιώτικης ομάδας ήταν πολύ δύσκολο μια και η ομάδα του Αριστοτέλειου αποτελείται κατά βάση απο κορίτσια που παίζουν σε ομάδες Α’ και Β’ Εθνικής, εν αντιθέσει με την ομάδα του 2ου ΓΕΛ που πλην των Παπατζέλου και Χατζηαντωνίου που παίζουν στις Βασίλισσες τα υπόλοιπα κορίτσια δεν παίζουν σε ομάδες.

Για την ομάδα του Θέμη Αγγελακόπουλου αγωνίστηκαν οι: Παπατζέλου, Μπουγιούκ, Παπαδοπούλου, Ασλανίδου, Παυλίδου, Χατζηαντωνίου, Γεωργιάδου, Χατζηβασιλείου, Αυγέρου, Διαμαντίδου, Πειρουνίδου.

Share it