Search

Τρίτη και φαρμακερή για την Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου;

Η Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στον τελικό Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, αλλά και για 3η φορά στην ιστορία της.

Ο 40ος τελικός του θεσμού, θέλουν στην Άνθεια να είναι και ο τυχερός για αυτούς καθώς μετρούν δύο χαμένους τελικούς τα προηγούμενα δύο χρόνια.

Στον τελικό του 2015 η Ένωση ηττήθηκε 1-0 από τον ΑΟ Νεοχωρίου σε έναν αγωνιστικό χώρο πραγματικό βούρκο στο Δημοτικό Στάδιο Ορεστιάδας, όπου όποιος έπαιρνε το προβάδισμα θα ήταν και ο νικητής. Τότε προπονητής της Άνθειας ήταν ο Κώστας Βουρδόγλου, ενώ ο παίκτης που σκόραρε κόντρα στους Ενωσίτες ήταν ο Γκερκίδης με πέναλτι.

Την επόμενη χρονιά η Άνθεια βρέθηκε στον τελικό απέναντι στον Έβρο Σουφλίου. Η ομάδα του Σουφλίου μπορεί να ήταν σε κακή κατάσταση και πολύ κοντά στον υποβιβασμό στη Γ’ Εθνική, αλλά είχε παίκτες με ποιότητα και ήθελε να κλείσει όσο καλύτερα γίνεται την χρονιά. Σε ματς που έγινε στο στάδιο «Φώτης Κοσμάς» της Αλλεξ/πολης οι Σουφλιώτες προηγήθηκαν χάρη σε τρομερό γκολ του Δραγανίδη, ενώ ο Εμρέ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. Ωστόσο, η Άνθεια του Μιχάλη Φλώρου έκανε την αντεπίθεση της και αφού μείωσε με τον Καλέτσιο, ισοφάρισε με τον Τσαπάνη. Το τελικό 3-2 για τον Έβρο Σουφίου έγραψε ο αρχισκόρερ του εκείνη τη χρονιά Ζυγκερίδης.

Φέτος η Άνθεια κράτησε τον ίδιο κορμό παικτών με πέρυσι, τον ίδιο προπονητή και η δίψα για την κατάκτηση του Κυπέλλου είναι ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό φάνηκε σε όλα τα ματς που έδωσε μέχρι τον τελικό και φυσικά στην ημιτελική φάση κόντρα στις Φέρες.

Σίγουρα λοιπόν μία νέα απώλεια του τίτλου θα είναι κάτι δύσκολο για την Ένωση, γι’ αυτό και όλοι στην ομάδα προσπαθούν έτσι ώστε αυτή η τρίτη φορά που βρίσκονται στον τελικό να είναι και η φαρμακερή…

Share it