Search

Οι Παχατουρίδης, Θάνου & Χαρίσης στο SportsAddict.gr!

Ο προπονητής της ανδρικής Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας Θεόδωρος Παχατουρίδης, η αρχηγός αποτολής της Εθνικής & Ολυμπιονίκης Κατερίνα Θάνου και ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής και του ΠΑΟΚ Χάρης Χαρίσης μίλησαν στο SportsAddict μετά το τέλος του φιλανθρωπικού αγώνα με την Μεικτή της ΕΠΣ Έβρου στην Αλεξανδρούπολη.

Η Κατερίνα Θάνου δήλωσε:

«Βρεθήκαμε σήμερα στην Αλεξανδρούπολη μετά από μία κίνηση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας. Έχουμε πάει σε πολλές πόλεις με την Εθνική Ενόπλων Δυνάμεων & Σωμάτων Ασφαλείας και προσπαθούμε κάθε φορά να βρίσκουμε μία τοπική ομάδα και να δίνουμε έναν αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό. Στην περίπτωση αυτή ήταν η Μεικτή της ΕΠΣ Έβρου. Σήμερα διοργανώθηκε μία πολύ ωραία εκδήλωση, ήρθε ο κόσμος αν και περιμέναμε λίγο περισσότερο είναι η αλήθεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους ήρθαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια, φέρνοντας ο καθένας ότι μπορούσε σε τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης».

Έχετε εκπροσωπήσει στο παρελθόν πολλές φορές την Ελλάδα, πώς είναι να την εκπροσωπείτε τώρα με ένα διαφορετικό ρόλο;

«Είναι διαφορετικό, αλλά και μόνο που είμαι μέσα στον χώρο του αθλητισμού είναι σαν να είμαι στο σπίτι μου. Έχω αφήσει πλέον εννοείται το αγωνιστικό κομμάτι και έχω περάσει στο οργανωτικό θα έλεγα. Είναι ωραίο γιατί είμαι και πάλι μέσα στον χώρο του αθλητισμού και νιώθω πολύ όμορφα».

 

Ο κόσμος της Αλεξανδρούπολης και πόλεων όπως αυτή δεν έχει συχνά την ευκαιρία να βλέπει από κοντά αθλητές τόσο μεγάλου βεληνεκούς. Είναι πολύ σημαντικό και αυτό έτσι;

«Ναι αυτό προσπαθούμε να κάνουμε. Έχουμε κάνει παρόμοιες εκδηλώσεις στην Ρόδο, στην Πρέβεζα, στα Γιάννινα, στα Γιανιτσά, στη συνέχεια θα πάμε στις Σέρρες. Γενικά κάνουμε αγώνες που είναι μακριά από τους κεντρικούς πυρήνες και χαιρόμαστε που υπάρχει ανταπόκριση».

Ο προπονητής της Εθνικής Θεόδωρος Παχατουρίδης είπε:

«Χαιρόμαστε που είμαστε μέρος της πρωτοβουλίας αυτής και όποτε μας δίνεται η ευκαιρία για τέτοιους φιλανθρωπικούς αγώνες είμαστε πρόθυμοι να βοηθήσουμε όσο μπορούμε απ’ την πλευρά μας. Στόχος δικός μου ως προπονητής ήταν να βοηθήσω τους παίκτες με αυτά που τους είπα να παίξουν για τον φιλανθρωπικό σκοπό, αλλά να παρουσιάσουν και ένα όμορφο θέαμα.

Είναι σημαντικό που γίνονται αυτού του είδους οι εκδηλώσεις σε ακριτικές πόλεις όπως η Αλεξανδρούπολη, γιατί οι κάτοικοι αυτών των περιοχών δεν έχουν την ευκαιρία να βλέπουν από κοντά πολύ συχνά ποδοσφαιριστές μεγάλης εμβέλειας. Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που βρέθηκε στις εξέδρες και στήριξε αυτή την προσπάθεια».

Ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής και του ΠΑΟΚ Χάρης Χαρίσης σχολίασε:

«Είναι πολύ καλό να γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις, μας χαροποιούν όλους ιδιαίτερα και εύχομαι να είμαι παρών και την επόμενη φορά».

 

Share it