Search

Στον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου η ΑΕ Διδυμοτείχου!

Μετά την επικράτηση της με 3-0 στο πρώτο ματς εκτός έδρας, η ΑΕ Διδυμοτείχου νίκησε και στον επαναληπτικό τον Άρδα Καστανεών αυτή τη φορά με 4-0 και προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου Έβρου όπου θα αντιμετωπίσει την Ένωση Άνθειας/Αρίστεινου η οποία την προηγούμενη εβδομάδα απέκλεισε τη Θράκη Φερών.

Στο ματς που έγινε στο Δημοτικό Στάδιο Διδ/χου, με τον αγωνιστικό χώρο να είναι σε κακή κατάσταση, οι δύο ομάδες είχαν αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους σε σχέση με τα παιχνίδια πρωταθλήματος.

Ο Αντωνίου που αποκτήθηκε τον Ιανουάριο, άνοιξε το σκορ στο 17′, έκανε το 2-0 με μακρινό σουτ στο 33′ και σημείωσε χατ τρικ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 3-0 με πλασέ μετά από σέντρα του Γκαβανόζη στο 45′.

Στο 84′ ο Νάκος έχασε την ευκαιρία να μειώσει από το σημείο του πέναλτι για τις Καστανιές, με τον Συριτούδη να του στερεί το γκολ, ενώ ο Γιαννόπουλος στο 88′ διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

Ο τελικός του φετινού Κυπέλλου θα διεξαχθεί την Κυριακή 26 Μαρτίου και όπως όλα δείχνουν το γήπεδο που θα τον φιλοξενήσει θα είναι το «Δημήτρης Μπακιρτζής» του Σουφλίου.

Share it