Search

LIVE: Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Καλαμαριάς & Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Προσκυνητών

Καλησπέρα σας κυρίες και κύριοι.

Μαζί θα παρακολουθήσουμε την εξέλιξη όλων των παιχνιδιών της 22ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και φυσικά της εντός έδρας αναμέτρησης του Ορφέα Ξάνθης με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς και αυτή της Δόξας Προσκυνητών με τον Αλμωπό στην Αριδαία. Το Live συντονίζει ο Βλαδίμηρος Αρζίδης.

14:30 Στο γήπεδο του ΑΟΞ στην Ξάνθη, δυστυχώς το φίλαθλο κοινό της πόλης δεν τίμησε με την παρουσία του , την φετινή πολύ καλή πορεία του Ορφέα στα γήπεδα της Γ’ Εθνικής. Ελάχιστος ο κόσμος των γηπεδούχων στο μεγάλο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τους οπαδούς των φιλοξενούμενων να είναι περισσότεροι.

14:32 Στην Ξάνθη έχουμε τις ενδεκάδες των δύο ομάδων.

Για τους γηπεδούχους, ο Παναγιώτης Καμαράκης επέλεξε τους: Ρούφο, Λαζαρίδη, Κατρανίτσα, Μαλαδένη, Μακράκη, Μαυρόπουλο, Καραγκιόζη Β., Μπουνταγκίδη, Χιντ, Καραγκιόζη Γ. και Μουμίν

Στον πάγκο έμειναν οι: Μελισσόπουλος, Ζυγκολάρι, Μυγγίδης, Αθανασίου, Θεοδωρίδης, Τορομανίδης, Ιμπράμ

14:36 Για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στην αρχική ενδεκάδα βρίσκονται οι: Μένκα, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Σαμαράς, Καπίας, Λιόνης, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς, Καλαϊτζίδης.

Στον πάγκο ο Δ. Καλαϊτζίδης κράτησε τους: Ταβάρες, Χατζηδημητρίου, Χασομέρη, Καλογεράκη, Ζώτο, Πετρούση, Καλογέρη

14:47  Λίγος παραμένει ο κόσμος στο γήπεδο του ΑΟΞ, ενώ η αστυνομική δύναμη είναι αρκετή στο γήπεδο

14:52 Περίπου 50 οι φίλαθλοι του Απόλλωνα, οι οποίοι ακολουθούν την ομάδα τους σε κάθε έξοδο, στη μάχη που δίνει για προβιβασμό στη Β’ Εθνική.

15:05 Ξεκίνημα της αναμέτρησης στην Ξάνθη…

15:08  Διακοπή στην Ξάνθη καθώς υπάρχει ένας τραυματισμός μετά από ακούσιο χτύπημα του Ρούφου απ’ τον Βεργώνη σε προσπάθεια του κίπερ να μαζέψει την μπάλα με δεύτερη προσπάθεια  με τον Βεργώνη να προσπαθεί να κάνει προβολή αλλά να βρίσκει τον κίπερ του Ορφέα. Πριν απ’ αυτό ο Βεργώνης είχε βγει τετ α τετ με τον κίπερ του Ορφέα, ο ΡΟύφος απέκρουσε και ο μικροτραυματισμός προήλθε απ’ την δεύτερη προσπάθειά του να μαζέψει την μπάλα. όλα αυτά στο 3ο λεπτό.

15:15 Στην κερκίδα και όχι στον πάγκο βρίσκεται ο Δ. Καλαϊτζίδης λόγω της γνωστής τιμωρίας του, με το ενδιαφέρον να είναι πως παρακολουθεί το ματς σε κοντινή απόσταση με τον Μ. Χατζημεστή. Ήδη οι δύο άνδρες αντάλλαξαν κάποιες κουβέντες σε όχι και τόσο ήπιο τόνο, για το παιχνίδι, χωρίς όμως επ’ ουδενί να ξεφύγουν.

15:25 Χωρίς καμία άλλη φάση, πέραν αυτή του 3ου λεπτού, συνεχίζεται το ματς στο γήπεδο του ΑΟΞ. Αυτό που χαρακτηρίζει την αναμέτρηση μέχρι τώρα είναι οι σκληρέ μονομαχίες και η καλή αμυντική λειτουργία του Ορφέα που δεν επιτρέπει στον Απόλλωνα Καλαμαριάς να δημιουργήσει.

15:30 Γκολ έχουμε στις αναμετρήσεις: ΦΑΣ Νάουσα – Νέστος Χρυσούπολης 1-1,  Δόξα Δράμας – ΑΟ Καρδίας 1-0, ΑΟ Καβάλα -Απόλλων Παραλιμνίου 0-1

15:32  Δεύτερη καλή στιγμή για τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, με τον Κυβελίδη να αστοχεί από καλή θέση εντός περιοχής.

15:35 Ισοφαρίζει η Καβάλα τον Απόλλωνα Παραλιμνίου!

15:37 Πρώτη κάρτα στο παιχνίδι του Ορφέα με την Καλαμαριά. Ο Μουμίνογλου είναι αυτός που την αντικρίζει.

15:38 Δέκα περίπου λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου στα γήπεδα του 1ου ομίλου, έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

Δόξα Δράμας – ΑΟ Καρδίας  1-0 (8′ Ίγκορ)
ΦΑΣ Νάουσα – Νέστος Χρυσούπολης  1-1 (22′ Μουρίκι / 6′ Τσάκωνας)
Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου  1-1 (31′ Μελισσόπουλος / 24′ Ναλμπάντης)
ΑΕΠ Βατολάκκου – Καμπανιακός  0-3 α.α.
Μακεδονικός Φούφα – Εορδαϊκός  0-0
Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Προσκυνητών  0-0
Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Καλαμαριάς  0-0
Ρεπό : ΑΠΕ Λαγκαδά

15:41 ΓΚΟΛΛΛΛΛ!!! 0-1 η Δόξα Προσκυνητών στην Αριδαία!!

15:43 Διπλασιάζει τα τέρματά της η Δόξα Δράμας και κλειδώνει τη νίκη απέναντι στον ΑΟ Καρδίας. Δράστης όπως και στο πρώτο γκολ, ο Ιγκόρ.

15:50 Ημίχρονο στην Αριδαία, με την ομάδα του Γιάννη Πουρλιάκα να προηγείται με 0-1 του Αλμωπού! Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Προσκυνητών 0-1

15:51 Ημίχρονο και στην Ξάνθη, σ’ ένα κακό ματς, ο Ορφέας καταφέρνει να κρατά στο μηδέν τον Απόλλωνα Καλαμαριάς! Ορφέας Ξάνθης -Απόλλων Καλαμαριάς 0-0

15:55 Στο ημίχρονο στις αναμετρήσεις του 1ου ομίλου έχουμε τα εξής αποτελέσματα:

Δόξα Δράμας – ΑΟ Καρδίας  2-0 (8′-44′ Ίγκορ)
ΦΑΣ Νάουσα – Νέστος Χρυσούπολης  1-1 (22′ Μουρίκι / 6′ Τσάκωνας)
Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου  1-1 (31′ Μελισσόπουλος / 24′ Ναλμπάντης)
ΑΕΠ Βατολάκκου – Καμπανιακός  0-3 α.α.
Μακεδονικός Φούφα – Εορδαϊκός  1-0 (44′ Ρωμαίος)
Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Προσκυνητών  0-1
Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Καλαμαριάς  0-0
Ρεπό : ΑΠΕ Λαγκαδά

16:11 Έναρξη του δεύτερου μέρους στην Ξάνθη…

16:13 Έχει αρχίσει το παιχνίδι και στην Αριδαία καθώς και στα υπόλοιπα γήπεδα του 1ου ομίλου, εκεί όπου μάλιστα η Νάουσα κάνει την ανατροπή απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης, εμ τον Κωτσόπουλο στο 50′.

16:20 Πρώτη αξιόλογη στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο στην Ξάνθη, με την ομάδα του Παναγιώτη Καμαράκη να απειλεί με σουτ του Μουμίνογλου, που κατέληξε στα χέρια του Μένκα.

16:25 Στο 60ό λεπτό έχουμε φτάσει στο παιχνίδι του Ορφέα με τον Απόλλωνα και το 0-0 παραμένει, με τον προπονητή των φιλοξενούμενων να πραγματοποιεί τις πρώτες του κινήσεις, περνώντας στον αγωνιστικό χώρο τους Χασομέρη και Καλογέρη, στη θέση του Κυβελίδη και του υιού του Καλαϊτζίδη.

16:28 ΓΚΟΛ στην Αριδαία με τον Αλμωπό να ισοφαρίζει με τη συμπλήρωση κάτι παραπάνω από μια ώρα παιχνιδιού την Δόξα Προσκυνητών

16:31 Ανεβαίνει ο ρυθμός του παιχνιδιού στην Ξάνθη όσο κυλάνε τα λεπτά. Ο Ορφέας κατάφερε να απειλήσει την εστία του Μένκα με εκτέλεση φάουλ από πλάγια αριστερά και τον Λαζαρίδη να κάνει το σουτ και τον Μένκα με γροθιές να απομακρύνει.

16:33 Μεγάλη φάση για τον Απόλλωνα με τον ΣΥμελίδη με κεφαλιά να αστοχεί για εκατοστά, στέλνοντας την μπάλα λίγο πάνω απ’ το οριζόντιο δοκάρι του Ρούφου.

16:35 ΓΚΟΛ για τον Απόλλωνα με τον Ν’ Λουντούλου να νικάει τον Ρούφο και να βάζει μπροστά την ομάδα του στο σκορ, σε ιδιαίτερα κομβικό χρονικά σημείο.

16:37 Το γκολ του Απόλλωνα ακολούθησαν αντεγκλήσεις μεταξύ των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων, με την ένταση να μεταφέρεται γρήγορα και στην εξέδρα σε επίπεδο φραστικό.

16:39 Επανέρχεται η ηρεμία στο γήπεδο του ΑΟΞ και ξαναξεκινά το παιχνίδι, με αλλαγή για τον Ορφέα, αναγκαστική, λόγω προβλήματος του Μαυρόπουλου με τον Τορομανίδη να τον αντικαθιστά.

16:42 Δεύτερη αλλαγή για τον Παναγιώτη Καμαράκη, με τον Χαλίλ Ιμπράμ να είναι αυτός που πήρε θέση στον αγωνιστικό χώρο, αντικαθιστώντας τον Λαζαρίδη.

16:43 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του σε διάστημα λιγότερο των 10 λεπτών ο προπονητής του Ορφέα, που περνά τον Μελισσόπουλο στη θέση του Γ. Καραγκιόζη.

16:44 Λίγο πριν τη λήξη των αναμετρήσεων του 1ου ομίλου, έχουμε:

Δόξα Δράμας – ΑΟ Καρδίας  3-0 (8′-44′ Ίγκορ, Δουκάκης)
ΦΑΣ Νάουσα – Νέστος Χρυσούπολης  3-1 (22′ Μουρίκι, 50′ Κωτσόπουλος, 70′ Καπετάνος / 6′ Τσάκωνας)
Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου  1-1 (31′ Μελισσόπουλος / 24′ Ναλμπάντης)
ΑΕΠ Βατολάκκου – Καμπανιακός  0-3 α.α.
Μακεδονικός Φούφα – Εορδαϊκός  1-0 (44′ Ρωμαίος)
Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Προσκυνητών  1-1
Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Καλαμαριάς  0-1 (Ν΄ Λουντούλου)
Ρεπό : ΑΠΕ Λαγκαδά

16:46 Ολοκληρώνει τις αλλαγές του και ο Δ. Καλαϊτζίδης, με τον Ταβάρες να παίρνει τη θέση του Πόποβιτς.

16:50 Κίτρινη κάρτα στον Ροδοπίτη Δημήτρη Χασομέρη για χτύπημα πάνω στον Μαρκάκη σε εναέρια μονομαχία τους. Το χτύπημα ακολούθησε μικρή ένταση μεταξύ των δύο, με τον Β. Καραγκιόζη να επεμβαίνει για να πέσουν οι τόνοι.

16:54 Κίτρινη κάρτα στον Μαυρόπουλο που καθόταν στον πάγκο, για διαμαρτυρία στον επόπτη.

16:57 Τελευταία φάση στο γήπεδο του ΑΟΞ, με τον Ορφέα να έχει κερδίσει κόρνερ και όλους τους ποδοσφαιριστές των γηπεδούχων μαζί και ο Ρούφος να κατευθύνονται προς την εστία του Μένκα. Εκτελείται το κόρνερ αλλά περνά ανεκμετάλλευτο.

15:58 Λήξη στην Αριδαία. 1-1 Αλμωπός και Δόξα Προσκυνητών.

16:59 Λήξη στην Ξάνθη. Ο μαχητικός Ορφέας υπέκυψε στον Απόλλωνα. Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Καλαμαριάς 0-1

17:00 Τα τελικά αποτελέσματα των αναμετρήσεων του 1ου ομίλου: 

Δόξα Δράμας – ΑΟ Καρδίας  3-0 (8′-44′ Ίγκορ, 55′ Δουκάκης)
ΦΑΣ Νάουσα – Νέστος Χρυσούπολης  3-1 (22′ Μουρίκι, 50′ Κωτσόπουλος, 70′ Καπετάνος / 6′ Τσάκωνας)
Καβάλα – Απόλλων Παραλιμνίου  1-1 (31′ Μελισσόπουλος / 24′ Ναλμπάντης)
ΑΕΠ Βατολάκκου – Καμπανιακός  0-3 α.α.
Μακεδονικός Φούφα – Εορδαϊκός  1-0 (44′ Ρωμαίος)
Αλμωπός Αριδαίας – Δόξα Προσκυνητών  1-1
Ορφέας Ξάνθης – Απόλλων Καλαμαριάς  0-1 (70′ Ενλουντούλου) στο 90+4
Ρεπό : ΑΠΕ Λαγκαδά

Κύριες και κύριοι, το Live Blog του SA κάπου εδώ τελείωσε. Σας ευχαριστούμε που παρακολουθήσατε μαζί μας την εξέλιξη των αναμετρήσεων του Ορφέα Ξάνθης, της Δόξας Προσκυνητών καθώς και των υπόλοιπων αναμετρήσεων του 1ου ομίλου…

Share it