Search

Με δύο απουσίες αλλά πολύ καλή ψυχολογία για το μεγάλο παιχνίδι με την Καλαμαριά ο Ορφέας Ξάνθης!

Ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το μεγάλο παιχνίδι με τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Απόλλων Καλαμαριάς ο Ορφέας Ξάνθης.

Στην ομάδα της Ξάνθης περιμένουν με ενδιαφέρον το παιχνίδι της Κυριακής(15:00, LIVE Sportsaddict), καθώς όπως συνέβη και με τις υπόλοιπες μεγάλες και ιστορικές ομάδες που φιλοξένησε η ομάδα του Ορφέα στο ΑΟΞ θα υπάρχει άψογη φιλοξενία και ένα ματς γιορτή.

Άπαντες στο στρατόπεδο του Ορφέα ξέρουν τις δυσκολίες του αγώνα, καθώς θα βρουν μπροστά τους μια απο τις κορυφαίες ομάδες της κατηγορίας, με μεγάλο σεβασμό αλλά χωρίς φόβο άλλωστε μην ξεχνάμε πως ο Ορφέας είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε τον πρωτοπόρο Απόλλων μέσα στην Καλαμαριά(η φωτογραφία είναι απο τα αποδυτήρια μετά το ιστορικό διπλό).

Για το παιχνίδι με τους “Πόντιους” το τεχνικό τιμ μετρά δύο απουσίες λόγω τραυματισμού, με τους Χακή Τζαμπάζ και Κώστα Θεοδωρίδη να μην υπολογίζονται για το συγκεκριμένο ματς. Απο εκεί και πέρα με το φινάλε της προπόνησης ανακοινώθηκε η 18μελή αποστολή της ξανθιώτικης ομάδας που απαρτίζουν οι: Αθανασίου, Ρούφος, Ζιγκολάρι, Θεοδωρίδης Χ., Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος, Μελισσόπουλος, Μουμίνογλου, Μπουνταγκίδης, Μυγγίδης, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ, Χίντ Ιμέρ.

Share it