Search

Νέα λευκή ισοπαλία στην Πτολεμαΐδα για τον Ορφέα Ξάνθης που έφτασε τις πέντε ισοπαλίες μακριά απο την Ξάνθη!(+photos)

Κόλλησαν στο μηδέν Ορφέας Ξάνθης και Εορδαϊκός στην Πτολεμαΐδα, με την ομάδα της Ξάνθης να παραμένει με μόλις δύο ήττες μακριά απο την έδρα της(Δόξα Δράμας, Νέστο Χρυσούπολης) φτάνοντας τις 5 ισοπαλίες ενώ έχει και 3 νίκες. Πλέον στον Ορφέα στρέφουν την προσοχή τους στο μεγάλο παιχνίδι με την Καλαμαριά την επόμενη Κυριακή στην Ξάνθη.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos απ’ όπου το ρεπορτάζ και οι φωτογραφίες, μετά από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι που έγινε στο κάκιστο αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας Εορδαϊκός και Ορφέας Ξάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Σε ένα τόσο κακό αγωνιστικό χώρο δεν μπορείς να περιμένεις ποδόσφαιρο αξιώσεων αλλά οι 2 ομάδες προσπάθησαν, δημιούργησαν αλλά έχασαν κάποιες καλές ευκαιρίες.

Το φιλμ του αγώνα:

Στο 7ο ο Βλαδίκας έδωσε στο Γκελοσάνι που από πλάγια έκανε ένα αδύναμο σουτ που μπλόκαρε ο Ρούφος.

Στο 9ο Λαζαρίδης και Μουμίν βρέθηκαν μόνοι μέσα στη περιοχή ο πρώτος έβγαλε τετ-α-τετ το 2ο που έκανε όμως κάκιστο τελείωμα.

Στο 18ο κόρνερ Τσακανίκα κοντινή κεφαλιά του Λιάμη άουτ

Στο 23ο και 28ο εκτελέσεις φάουλ από το Μουμίνογλου η πρώτη πέρασε ελάχιστα άουτ και η 2η αποκρούστηκε από το Στόϊκο.

Στο 63ο σουτ του Χαραλαμπίδη Μ. από καλή θέση άουτ και στο 75ο ο ίδιος έκανε στη σέντρα αλλά το κοντινό σουτ του Σέχι κόντραραν σωτήρια οι αμυντικοί.

Στο 86ο τέλος κακό σουτ του Βλαδίκα από πλεονεκτική θέση.

Εορδαϊκός: Στόϊκος, Λιάπτσης, Σερασκιέρης, Λιάμης, Τσοχαταρίδης, Μπαλίτστας, Καλογιαννίδης (67ο Σέχι), Τσακανίκας (74ο Χαραλαμπίδης Θ.), Βλαδίκας, Χαρλαμπίδης Μ., Γκελοσάνι.

Ορφέας Ξάνθης: Ρούφος, Μελισσόπουλος, Χαλίλ Ιμπράμ, Θεοδωρίδης Χ., Μακράκης, Μαυρόπουλος, Θεοδωρίδης Κ. (62 Μυγγίδης), Χιντ Ιμέρ (90 Ζυγκολάρι), Λαζαρίδης (90′ Κατρανίτσας), Τορομανίδης, Μουμίν Ογλού.

Share it