Search

Το ταμείο είναι μείον, έρχονται απολύσεις στη Super League!

Δύσκολα τα πράγματα στην Super League με τα οικονομικά δεδομένα της λίγκας να μην είμαι και τα καλύτερα δυνατά.  Μάλιστα φαίνεται πως θα προχωρήσει σε αναδιάρθρωση του προσωπικού της προκειμένου να μειώσει τα έξοδα του συνεταιρισμού.

Οι πηγές εσόδων της διοργανώτριας αρχής του πρωταθλήματος είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, ακόμη δεν έχει υπογραφεί η χορηγία του πρωταθλήματος με την “Dimera group” του Ιβάν Σαββίδη και τα χρέη μεγαλώνουν: για παράδειγμα στους διαιτητές οφείλεται περισσότερος από ένα γύρος και συγκεκριμένα 16 αγωνιστικές από το φετινό πρωτάθλημα, πέντε αγωνιστικές και τα play offs από πέρσι.

Το νούμερο έξι στα θέματα της ημερήσιας διάταξης στο διοικητικό συμβούλιο που θα διεξαχθεί την Παρασκευή 3/3 είναι λοιπόν: “εξουσιοδότηση Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου για αναδιάρθρωση προσωπικού και παράλληλα αντίστοιχη περικοπή των πάσης φύσεως λειτουργικών εξόδων του Συνεταιρισμού με τη συνδρομή της PWC – Ασφάλιση προσωπικού“.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Contra.gr στις προθέσεις του Γιώργου Στράτου και του Βασίλη Γκαγκάτση, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Super League αντίστοιχα, είναι να μειωθεί το προσωπικό του συνεταιρισμού, πληροφορίες κάνουν λόγο για 10 απολύσεις, και να γίνουν περικοπές στους μισθούς.

Share it