Search

Νίκος Νεντίδης: «Προδοσία η απόλυση μου, παρεξηγημένος αλλά ακέραιος ο Πανόπουλος»

Για το απρόσμενο διαζύγιο του με τον Αγροτικό Αστέρα μίλησε ο, πρώην βοηθός προπονητή στην Ξάνθη, Νίκος Νεντίδης μιλώντας στο Metropolis 95.5 και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο», ενώ ρωτήθηκε και για τον ιδιοκτήτη της Ξάνθης Χρήστο Πανόπουλο

Ο πρώην τεχνικός του Αγροτικού Αστέρα τόνισε ότι η απόφαση αυτή ήταν έκπληξη και για τον ίδιο ενώ υποστήριξε ότι θα ήθελε να μάθει το λόγο για να μπορέσει να πάρει θέση. Ενώ στην αναφορά του για τον Πανόπουλο ανέφερε ότι «Είναι παρεξηγημένος ο Πανόπουλος. Μπορεί να παίρνει κάποιες παράξενες θέσεις αλλά είναι ένας ακέραιος άνθρωπος. Μπορεί να άλλαζε προπονητές αλλά είναι ευχάριστο να συνεργάζεσαι μαζί του».

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την απόλυση του: «Ο γενικός αρχηγός της ομάδας μου είπε ότι ο ιδιοκτήτης δεν θέλει να είστε άλλο εδώ. Όταν ρώτησα γιατί μου είπε δεν γνωρίζω. Δεν είχαμε κανένα πρόβλημα. Ήταν έκπληξη και για εμένα. Θα ήταν ευχάριστο να μου πουν το λόγο».

Για τη φήμη που υπήρχε πριν από το παιχνίδι ότι ο Αγροτικός θα κατέβαινε για να χάσει από την Καλλονή: «Τέτοιο θέμα δεν υπάρχει. Ο ιδιοκτήτης είναι έντιμος και αξιοπρεπής».

Για τις επαφές του με τον Θεοδωρίδη: «Συζητήσεις γινόταν απόψεις υπήρχαν αλλά ποτέ δε μου απαίτησε κάτι. Δεν ήρθε ποτέ να μου πει ότι η ομάδα πρέπει να παίξει έτσι ή αλλιώς. Τελευταία φορά μιλήσαμε πριν από δύο εβδομάδες. Στο διάστημα που ήμουν προπονητής συναντηθήκαμε τρεις φορές. Δεν είναι απόμακρος. Θεωρώ ότι ο ιδιοκτήτες πρέπει να είναι μακριά από την ομάδα και να επεμβαίνουν όταν πρέπει.  Δεν έχω και καμία επίσημη τοποθέτηση. Δεν μου έχουν πει κάτι.

Για το εάν θα επιδιώξετε να μάθετε το λόγο: «Θα ήθελα να μάθω το λόγο. Είναι το πιο τρελό που μου έχει συμβεί. Εάν μου γίνει μια τοποθέτηση θα μπορέσω να πάρω και εγώ θέση. Να μάθω το λόγο και να επιχειρηματολογήσω».

Για τον Πανόπουλο: «Είναι παρεξηγημένος ο Πανόπουλος. Μπορεί να παίρνει κάποιες παράξενες θέσεις αλλά είναι ένας ακέραιος άνθρωπος. Μπορεί να άλλαζε προπονητές αλλά είναι ευχάριστο να συνεργάζεσαι μαζί του».

Τέλος, τόνισε: «Το θεωρώ προδοσία αυτό που έγινε απέναντι μου. Θα ήθελα μια επίσημη τοποθέτηση για να μπορέσω να απαντήσω και εγώ».

Share it