Search

Εντυπωσιακή τεσσάρα στο πρώτο εντός του 2017 για τις Βασίλισσες κόντρα στον Μέντεκα!

Πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση στο δεύτερο μέρος οι Βασίλισσες της Θράκης διέλυσαν με 4-0 τον Μέντεκα Καλαμαριάς, με τα κορίτσια της ξανθιώτικης ομάδας να ξεπερνούν το εμπόδιο της ομάδας της Θεσσαλονίκης αλλά και τον βαρύ αγωνιστικό χώρο λόγω της βροχόπτωσης του Ενωσιακού γηπέδου της Ξάνθης.

Στο πρώτο μέρος ο αγωνιστικός χώρος επηρέασε τις δύο ομάδες και παρά τις καλές στιγμές απο την ξανθιώτικη ομάδα, οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Στο δεύτερο μέρος οι Βασίλισσες μπήκαν πολύ δυνατά στο ματς και στο 50′ κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ με σουτ της Σέβης Μετοικίδου, ενώ 10′ λεπτά αργότερα έκαναν δύο τα τέρματα τους με κεφαλιά της Ευαγγελίας Κατσαρού. Στο 70′ οι Βασίλισσες έκαναν το 3-0 χάρις σε τέρμα της Ζωής Βλάχου, ενώ στο 85′ με δυνατό σουτ η Δέσποινα Παπαδοπούλου διαμόρφωσε το τελικό 4-0.

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΘΡΑΚΗΣ(Αν. Αλεξούδης): Παρσόνογλου, Χατζηαντωνίου(65′ Μπουντρί), Ναλμπάντη, Κατσαρού(70′ Παπατζέλου), Παπαδοπούλου, Ευθυμιάδου(80′ Πόρναλη), Λισγάρα, Παπαϊωάννου, Μετοικίδου , Βλάχου, Μαυρομάτη

Share it