Search

Οι 3 ομάδες που προκρίθηκαν στα πλέι οφ του γυναικείου της ΕΣΠΕΘΡ και οι 3 που διεκδικούν 1 εισιτήριο!

Με μόλις 1 αγωνιστική να έχει απομείνει για την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος γυναικών της Ένωσης Σωματείων Πετοσφαίρισης Θράκης & Ανατ. Μακεδονίας, έχουν γίνει γνωστές οι 3 από τις 4 ομάδες που θα μπούνε στα πλέι οφ και θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή ο οποίος στη συνέχεια μέσω ενός αγώνα μπαράζ θα προσπαθήσει να ανέβει στην Α2. 

Πέρυσι η ομάδα που το κατάφερε αυτό ήταν ο ΑΟ Νέας Βύσσας που πραγματοποιεί φέτος μία εκπληκτική πορεία καθώς είναι στην 2η θέση του ομίλου του. Τη φετινή σεζόν στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι οφ θα μπούνε σίγουρα οι δύο πρώτες ομάδες του Δυτικού ομίλου ΑΟ Καβάλας & ΓΣ Δράμας που έχουν κλειδώσει εδώ και αρκετές αγωνιστικές την πρόκριση και η ΑΕ Κομοτηνής που έχει σφραγίσει την πρωτιά στον Ανατολικό. Αυτό που μένει είναι να δούμε ποια θα ακολουθήσει την ομάδα της Ροδόπης ως 2η από τον Ανατολικό όμιλο και αυτό θα κριθεί στο φινάλε.

Συγκεκριμένα στην 12η και τελευταία αγωνιστική οι Φοίνικας Αλεξ/πολης, Αμαζόνες Μαΐστρου και Έβρος Σουφλίου θα δώσουν τα ρέστα τους για 1 εισιτήριο που οδηγεί στα πλέι οφ. Ο Φοίνικας ένα μικρό προβάδισμα καθώς βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη 2η θέση με 18 βαθμούς και ακολουθούν με 17 οι Αμαζόνες και το Σουφλί. Στην τελευταία αγωνιστική λοιπόν την Κυριακή 19/2 στις 13:00 ο Φοίνικας θα υποδεχτεί τις Αμαζόνες και στις 16:00 το Σουφλί θα φιλοξενήσει την αδιάφορη ΑΕ Κομοτηνής.

Βέβαια, σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε πως αν στο ματς που προηγείται χρονικά ο Φοίνικας πανηγυρίσει τους 3 βαθμούς κόντρα στις Αμαζόνες τότε αυτόματα θα έχει σφραγίσει τη 2η θέση αφού ο Έβρος δεν θα μπορεί να τον φτάσει ακόμα και με τρίποντο.

Η βαθμολογία μέχρι στιγμής:

1. ΑΕ Κομοτηνής 26 (27-4)
2. Φοίνικας Αλεξανδρούπολης 18 (19-10)
3. Αμαζόνες Μαϊστρου 17 (16-9)
4. Έβρος Σουφλίου 17 (20-13)
5. Αο Ορεστιάδας 0 (1-24)
6. Άθλος Ορεστιάδας 0 (0-24)

 

 

Share it