Search

Πρώτη νίκη και τι νίκη για τον Άρη Πετεινού μέσα στο Μαγικό επί του Αστέρα!

Με εντυπωσιακό τρόπο ήρθε η πρώτη νίκη στην σαιζόν για τον Άρη Πετεινού που επιτέλους κατάφερε να κάνει γκολ τις φάσεις που δημιουργούσε πανηγυρίζοντας την πρώτη νίκη στην χρονιά με εκκωφαντική νίκη με 4-0 επί του Αστέρα μέσα στο Μαγικό.

Το παιχνίδι λόγω του πολύ δυνατού αέρα δεν μπορούσε να έχει ποιότητα με ελάχιστες καλές στιγμές στο πρώτο μέρος, με τους φιλοξενούμενους να καταφέρνουν να ανοίξουν το σκορ στην πιο αξιόλογη στιγμή του πρώτου μέρους όταν στο 34′ μετά απο ασίστ του Γιώργου Πουτακίδη ο Γιάννης Τηλαβερίδης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αιφνιδιάσουν τους γηπεδούχους και μετά απο σουτ του Τηλαβερίδη που κατέληξε στο δοκάρι του Βιττή στην επαναφορά ο Κώστας Μπουρλόγλου που μπήκε αλλαγή στο ματς με σουτ απο κοντά έκανε το 0-2 για την ομάδα του Πετεινού. Μάλιστα ο Μπουρλόγλου κατάφερε στο 72′ να “καθαρίσει” το ματς καθώς με σουτ έκανε το 0-3.

Οι γηπεδούχοι που βρέθηκαν σε κακή μέρα έμειναν και με παίκτη λιγότερο όταν ο Χασάν Σακαλή χτύπησε εκτός φάσης τον Μπουρλόγλου και  είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα απο τον διαιτητή του αγώνα, μάλιστα ο Τάσος Νεοφυτίδης λόγω και της έντασης που υπήρχε στο ματς έκανε αλλαγή τον Μπουρλόγλου που είχε κάρτα για να μην υπάρξει τυχόν αποβολή του παίκτη της. Μάλιστα ο παίκτης που μπήκε στην θέση του Μπουρλόγλου ο Νίκος Διαμαντής με προβολή μετά απο σέντρα του Τηλαβερίδη διαμόρφωσε το εντυπωσιακό 0-4.

Οι δύο ομάδες θα τα ξαναπούν στα πλέι άουτ που δεδομένα θα βρίσκονται αμφότεροι, με τον Αστέρα στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου να αγωνίζεται εκτός έδρας κόντρα στην Ασπίδα Ξάνθης, ενώ ο Άρης Πετεινού θέλει να συνεχίσει τα θετικά αποτελέσματα με ακόμη ένα εκτός έδρας ματς κόντρα στον Ηρακλή στον Ζυγό.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Ουζουνίδης με βοηθούς τους Ιλιάς Εμπλιούκ και Πέτρο Βαχαβιώλο

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΙΚΟΥ(Φ. Τσουβαλίδης):Βίττης, Σαμπανίδης(46′ Βούλκος), Σακαλή Χ., Φεϊμή Ιλκ., Σπυριάδης, Γκίνης, Σταύρου, Ανδρέου(73′ Δάγκας), Ξαντινίδης, Ζώτος(66′ Αδαμίδης), Κιαχίδης

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ(Αν. Νεοφυτίδης):Ζαρζακόπουλος, Δημητριάδης Β., Τονικίδης, Ρέβης, Κασάπογλου, Παναγιώτου, Θώμογλου(79′ Νεανίδης), Ελευθεριάδης, Πουτακίδης, Τηλαβερίδης, Δαηλίδης(46′ Μπουρλόγλου, 77′ Διαμαντής

Share it