Search

Έφηβοι…πέντε αστέρων της Ξάνθης κόντρα στον Παναιτωλικό

Εντυπωσιακή εμφάνιση για την ομάδα Κ17 της Ξάνθης που κέρδισε με 5-1 την αντίστοιχη ομάδα του Παναιτωλικού  στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής του 3ου γύρου του Βορείου ομίλου στα Κ17 της Super League, κάνοντας ακόμη ένα βήμα για την εξασφάλιση της παρουσίας της και φέτος στο final four.

Οι παίκτες του Κώστα Μπεδρελή παρά τον πολύ δυνατό αέρα που υπήρχε στα Πηγάδια ήταν εξαιρετικοί στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Στο 30′ ο Οκάν Σουλεϊμάν με φόρα απο την παρουσία του στην Σλοβενία με την Εθνική Παίδων έκανε την προσπάθεια για τον Δουλγέρη που τελείωσε ιδανικά για το 1-0 που ήταν και το σκορ ημιχρόνου, ενώ με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και πιο συγκεκριμένα το 46′ ο Οκάν Σουλεϊμάν απο πασέρ έγινε σκόρερ και έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του΄.

Η ομάδα της Ξάνθης συνέχισε την πίεση της και στο 51′ έκανε τρία τα τέρματα της με προσπάθεια του Τριανταφύλλου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 53′ διπλασίασε τα τέρματα του ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 73′ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Τσιαντή, για να έρθει στο 81′ ο Δουλγέρης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα να διαμορφώσει το τελικό 5-1 για την εντυπωσιακή Ξάνθη.

Με αυτό το αποτέλεσμα και μετά απο  ματς η ομάδα της Ξάνθης διατηρείται στην δεύτερη θέση με 35 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Νικολαϊδου και Μικρούλη της ΕΠΣ Δράμας.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ(Κ. Μπεδρελής): Ζουρνατζίδης, Θυμιάνης, Λεωντσάκος (81′ Ποδαρας), Θεοφυλάκης (83′ Ισμέτ), Τενεκές, Γράβας (51′ Γκατζόγιας), Τριανταφύλλου, Μελιόπουλος (70′ Κιολεϊδης), Γκασιμπαγιαζίδης (71′ Τσιλιγγίρης), Δουλγέρης, Σουλεϊμάν Οκάν

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ: Καλαντζής, Λιαβάς(51′ Κοτσότσος), Θώδης, Μελιάδης(77′ Ζότα), Κοτοφώλης(68′ Μπακαδήμας), Ντόβας, Πατίλας(77′ Σκόνδρας), Τσιαντής, Καββαδίας, Αλ Ομπισάτ, Παντζής(71′ Παναγιωτίδης)

Share it