Search

Εύκολο πέρασμα απο τη Νεάπολη για την ΑΕ Κομοτηνής που διατηρείται στις πρώτες θέσεις!

Έπαιξε όσο  χρειαζόταν στη Νεάπολη η ΑΕ Κομοτηνής που πέτυχε την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα και διατηρήθηκε στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας μαζί με Παναθλητικό και Χαλκηδόνα.

Η ομάδα της Κομοτηνής παρότι δυσκολεύτηκε στο πρώτο δεκάλεπτο πάτησε το γκάζι στο δεύτερο δεκάλεπτο χτίζοντας διαφορά διψήφιων πόντων, που ωστόσο η χαλαρότητα στο τρίτο δεκάλεπτο επέτρεψε στους γηπεδούχους να μειώσουν στους τρεις πόντους. Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες της ΑΕΚ παρουσιάστηκαν εξαιρετικά σοβαροί και δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο στους γηπεδούχους να πιστέψουν οτι μπορούν να πάρουν κάτι θετικό.

Για την ΑΕ Κομοτηνής κορυφαίος ήταν ο Σταματέλος ενώ εξαιρετικοί ήταν και οι Κουτσοβασίλης και Παλάκης. Απο τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Νικολαίδης και Ζεϊμπέκης

Δεκάλεπτα: 21-22, 41-53, 55-58, 62-74

Διαιτητές: Ζιώγας-Μπιστιζάνος

ΠΚ Νεάπολης (Τασόπουλος): Νικολαϊδης 15, Χύτας, Ζεϊμπέκης 12, Χριστοφορής 8, Καραφέρας 1, Δημητρόπουλος 4, Ταουκίδης 4, Τσιώρας 9, Χριστοδούλου 4, Αποστολίδης 5.

ΑΕ Κομοτηνής (Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 22(3), Κρίμπουρας , Χονδρόπουλος 9(2), Βάκρινος 4, Λεχούδης 8, Σαριμπαλίδης , Κουτσοβασίλης 13(4), Καραμπέκης 6, Μπορμπίδης , Βαχαρίδης , Παλάκης 12, Λεφής.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Γ’ ΕΘΝΙΚΗΣ

Share it