Search

Με χρυσή αλλαγή τον Κατσαρό που σκόραρε δις, εντός έδρας τρίποντο μετά από δύο μήνες για τη Δόξα Προσκυνητών!

Ήταν πριν από δύο μήνες (παρά μία μέρα) όταν στις 4 Δεκέμβρη η Δόξα Προσκυνητών, έπαιρνε εντός έδρας νίκη -ανάσα, κόντρα στον Καμπανιακό με 2-1, με τον Εμρέ να μπαίνει αλλαγή και να δίνει με δύο γκολ τη νίκη στην ομάδα του. Το ένα κοντά στο 60′ και το άλλο στη λήξη του παιχνιδιού. Λίγο πριν ο ρεφ, σφυρίξει για τελευταία φορά.

Η ιστορία επαναλαμβάνεται και ιδού η απόδειξη. Σήμερα, στις 5 του Φλεβάρη, οι ομοιότητες στα δύο παιχνίδια πολλές. Αυτό που δεν είναι ίδιο, είναι το όνομα του δράστη. Όπου Εμρέ, βάλτε Πάρης Κατσαρός και όπου Καμπανιακός (το τελευταίο εντός έδρας θύμα της Δόξας προσκυνητών) γράψτε Απόλλωνας Παραλιμνίου και έχετε φτιάξει το σκηνικό της αναμέτρησης της ομάδας απ’τη Ροδόπη κόντρα στους Σερραίους. Ακόμη και οι χρόνοι που σημειώθηκαν τα γκολ είναι παρόμοιοι. Ένα γκολ κοντά στη μία ώρα παιχνιδιού (58′) και ένα στο τέλος (90′), απ’τον ίδιο παίκτη, που μπήκε στο ματς ως αλλαγή.

Ο Πάρης Κατσαρός, πήρε την θέση του Ιωαννίδη, με τον κόουτς Γιάννη Πουρλιάκα να κάνει κίνηση ματ, και τον 18χρονο μεσοεπιθετικό να είναι αποδεικνύεται το σημείο κλειδί, της νίκης της ομάδας του.

Στο πρώτο ημίχρονο, η Δόξα Προσκυνητών, με τον Κεϊτά στην επίσημη πρώτη του, να είναι η μόνη μεταγραφή του Γενάρη που πήρε θέση βασικού, δεν ήταν καλή και έδειχνε να έχει βραχυκυκλώσει απ’ την καλή αμυντική λειτουργία των φιλοξενούμενων, οι οποίοι μάλιστα είχαν και τις καλύτερες στιγμές να ανοίξουν το σκορ, αλλά δύο (!) φορές τα δοκάρια του Περτσά, δεν τους άφησαν να χαμογελάσουν.

Στην επανάληψη, ο Κατσαρός πήρε την θέση του Ιωαννίδη και με σουτ -οβίδα απ’τα 30 μέτρα έκανε το 1-0 για την ομάδα του. Η Δόξα Προσκυνητών έδειχνε βελτιωμένη, κρατούσε μπάλα και με τους Κεϊτά και Βάσκο, προσπαθούσε να βάλει και δεύτερο γκολ. Ο Απόλλωνας όμως ήταν αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με τον Γαϊδαρτζή στο 83′.

Οι Προσκυνητές, έμοιαζε πως θα αποτύχουν για ένα ακόμη εντός έδρας ματς να φτάσουν στο τρίποντο, αλλά στο τέλος ο Βάσκος σέρβιρε και ο Κατσαρός σκόραρε, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του.

(Θυμηθείτε την εξέλιξη του ματς και των υπολοίπων παιχνιδιών του 1ου ομίλου της Γ Εθνικής, απ’ το Live του SA)

Share it