Search

Σε εκλογές για την ανάδειξη νέας διοίκησης προχωρά ο ΑΠΣ Πανθρακικός!Όλες οι λεπτομέρειες

Στην προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης προχώρησε το Διοικητικό Συμβούλιο του ΑΠΣ Πανθρακικού, μετά την απόφαση που πάρθηκε στην τελευταία συνεδρίαση και αποκτούν ξεχωριστό ενδιαφέρον μετά την αποχώρηση της ΠΑΕ απο την Football League και την επιστροφή της στα ερασιτεχνικά(Γ’ Εθνική).

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Περισκόπιο οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν στις 19 Φεβρουαρίου 2017, δηλαδή σε τρεις Κυριακές από τώρα. Τα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου που θα εκλεγούν από την Γενική Συνέλευση του σωματείου δια μυστικής ψηφοφορίας, σύμφωνα με το άρθρο 13 του Καταστατικού, θα αναλάβουν το βάρος να τρέξουν τον σύλλογο σε μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Δικαίωμα εκλέγειν και εκλέγεσθαι στην διαδικασία, όπως φυσικά και συμμετοχής στην γενική συνέλευση, έχουν όλα τα μέλη του σωματείου που έχουν θα εκπληρώσει κανονικά τις υποχρεώσεις τους προς αυτό, όπως προβλέπει άρθρο 7 του Καταστατικού που αφορά τις υποχρεώσεις και τα δικαιώματα των μελών.

Τα επιθυμούντα να εκθέσουν υποψηφιότητα μέλη του σωματείου, για την εκλογή των ως μελών του Δ.Σ. ή της εξελεγκτικής επιτροπής, να υποβάλλουν έγγραφη δήλωση στο Δ.Σ. το αργότερο τρεις εργάσιμες ημέρες πριν της συγκλήσεως της Γ.Σ. κατά την οποία θα διενεργηθεί η εκλογή, όπως αναφέρει το άρθρο 22 του καταστατικού για την υποψηφιότητα μελών. Η ώρα διεξαγωγής έχει οριστεί απο τις 11.00 έως τις 12.00 στο Προπονητικό Κέντρο της ομάδας.

Share it