Search

Άξιζαν κάτι καλύτερο οι Νέοι της Ξάνθης που ηττήθηκαν απο τον Πανιώνιο!

Την ήττα με 1-0 γνώρισαν οι Νέοι της Ξάνθης στην αναμέτρηση κόντρα στον Πανιώνιο στο γήπεδο της Γλυφάδας στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Κ20 της Super League.

Για ακόμη ένα ματς οι παίκτες του Κώστα Προδρομίτη παρότι είχαν πολύ καλή παρουσία με αρκετές καλές στιγμές τόσο στο 0-0 όσο και με το 1-0 των γηπεδούχων, ωστόσο δεν κατάφεραν να φύγουν με θετικό αποτέλεσμα. Η αναμέτρηση κρίθηκε απο μια κεφαλιά στο 55′.Η ομάδα της Ξάνθης είχε δοκάρι με τον Χατζηχασάνογλου μετά απο εκτέλεση φάουλ του Κώστα, ενώ μετά το 1-0 οι Ξανθιώτες έχασαν πολύ καλές στιγμές με κεφαλιά του Σαμπανίδη που απέκρουσε με εντυπωσιακή επέμβαση ο κίπερ του Πανιωνίου, αλλά και χαμένο τετ-α-τετ του Μελισσόπουλου.

Με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα Κ20 της Ξάνθης έμεινε στους 13 βαθμούς. Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αριστείδης Αλιαγάς (Μηλιώνης – Φούρκας) της ΕΠΣ Δυτικής Αττικής.

ΑΟ ΞΑΝΘΗ: Σταθάκης, Σβάρνας, Καλαϊτζίδης, Βαφειάδης, Ψεμματάς, Παπαδόπουλος (75′ Καπτέλι), Τσέλα, Κώστας (85′ Τσάπαρης), Σαμπανίδης, Μελισσόπουλος, Χατζηχασάνογλου (65′ Παπάζογλου).

Share it