Search

Αναβλήθηκε το παιχνίδι του Εχίνου με την Βιστωνίδα λόγω…παγοδρομίου!

Ούτε αυτή την Κυριακή ήταν εφικτό να διεξαχθεί παιχνίδι στο γήπεδο του Εχίνου λόγω της κατάστασης που βρισκόταν το γήπεδο, με την τοπική ομάδα να βλέπει την αγωνιστική απραξία της να συνεχίζεται και ενώ υπάρχει το πολύ σημαντικό παιχνίδι για το Κύπελλο με την Αναγέννηση Θαλασσιάς την Τετάρτη.

Ο λόγος της νέας αναβολής σε αγώνα του Εχίνου είναι προφανής και απο τις φωτογραφίες που βλέπεται, με το γήπεδο του Εχίνου περισσότερο να θυμίζει παγοδρόμιο παρά γήπεδο ποδοσφαίρου. Βέβαια να τονίσουμε πως για αυτό σαφέστατα δεν υπάρχει ευθύνη της γηπεδούχου  ομάδας με τους ιθύνοντες του Εχίνου να καταβάλουν πολύ μεγάλη προσπάθεια να καθαρίσουν το γήπεδο απο τα χιόνια και εν μέρει το κατάφεραν με αρκετά σημεία του γηπέδου να είναι καθαρός. Όμως ο πάγος που υπήρχε κυρίως στα άκρα ανάγκασε τον διαιτητή του αγώνα του Εχίνου με την Βιστωνίδα, Φίλιππου Ανεστίδη να προχωρήσει  στην αναβολή του αγώνα.

Πλέον όλοι ελπίζουν να βοηθήσει ο καιρός έτσι ώστε αρχικά την Τετάρτη στο πρώτο παιχνίδι του Εχίνου με την Θαλασσιά για το Κύπελλο αλλά και για την συνέχεια των αγώνων να μπορούν να διεξαχθούν χωρίς προβλήματα παιχνίδια. Πλέον μένει η ΕΠΣ Ξάνθης να ορίσει τη νέα ημερομηνία διεξαγωγής του παιχνιδιού του Εχίνου με την Βιστωνίδα.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Share it