Search

Παιχνίδια στα Πηγάδια και για τα τρία τμήματα Υποδομής της Ξάνθης στην Super League το σαββατοκύριακο

Πλήρη δράση με πολύ ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις περιλαμβάνει το μενού για τα τμήματα Υποδομής της Ξάνθης που μετέχουν στα πρωταθλήματα της Super League, μάλιστα και τα τρία τμήματα του συλλόγου αγωνίζονται εντός έδρας.

Πιο συγκεκριμένα, η Κ-20 του Κώστα Προδρομίτη θα φιλοξενήσει στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων στις 14:00 την αντίστοιχη ομάδα της ΑΕΚ. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο Φίλιππος Ανεστίδης με βοηθούς τους Γιώργο Γκώγο και Εμίν Κεχαγιά της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πολύ μεγάλο ματς έχουν τα Κ17 της Ξάνθης, με τους παίκτες του Κώστα Μπεδρελή να υποδέχονται την Κυριακή 29 Ιανουαρίου στις 12:15 την Βέροια, στο ντέρμπι της αγωνιστικής με την 2η Ξάνθη και την 3η Βέροια. Την αναμέτρηση θα διευθύνει ο  Βασίλης Χορόζογλου με βοηθούς τους Σάββα Τορούνογλου και Σταύρο Χατζηκυριακού της ΕΠΣ Δράμας.

Την ίδια μέρα και στις 12:15 η Κ15 του Θόδωρου Καραγιαννίδη υποδέχεται την αντίστοιχη ομάδα της Βέροιας στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων στις 12:45. Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο Μιχάλης Ελευθεράκης με βοηθούς τους Σωκράτη Αγγελακόπουλο και Κωνσταντίνο Γκοντόλια της ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it