Search

Με το απόλυτο των νικών συνεχίζουν οι Παίδες της Ασπίδας που κέρδισαν και τον Αία Κομοτηνής!

Την δέκατη συνεχόμενη νίκη τους πέτυχαν οι Παίδες της Ασπίδας Ξάνθης, που επικράτησαν εύκολα του Αίαντα Κομοτηνής με 77-35 στο κλειστό γυμναστήριο “Χριστίνα Χριστοδούλου” του Ευμοίρου.

Οι παίκτες του Χρήστου Βαχαρίδη μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και απο τα πρώτα κιόλας λεπτά επέβαλαν πλήρως τον ρυθμό τους σε άμυνα και επίθεση παίρνοντας με χαρακτηριστική άνεση τόσο την πρώτη περίοδο όσο και την δεύτερη, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια έχοντας εξασφαλίσει διαφορά 35! πόντων(43-8).

Στο τρίτο δεκάλεπτο οι πολλές αλλαγές και τα διάφορα σχήματα, που δοκίμαζε ο Χρήστος Βαχαρίδης, έριξαν τον ρυθμό του παιχνιδιού και οι φιλοξενούμενοι το εκμεταλλεύτηκαν μειώνοντας σε 54-25.  Όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο οι παίκτες της Ασπίδας ανέβασαν και πάλι ρυθμό τους, και με 10! τρίποντα εκτόξευσαν την διαφορά στο +42 και το 77-35 που ήταν το τελικό αποτέλεσμα. 

Οι Παίδες της Ασπίδας διατηρούνται φυσικά στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας 10 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια. Κορυφαίοι για τον ξανθιώτικο σύλλογο ήταν οι Παπαδόπουλος με 20 πόντους(4 τρίποντα), Ριζάογλου με 14 πόντους(2 τρίποντα) και Τιτόπουλος με 12 πόντους(2 τρίποντα). Χωρίς βέβαια να υστερήσει κάποιος με σχεδόν όλους τους παίκτες να σκοράρουν.

Δεκάλεπτα: 21-03, 43-08(ημίχρονο), 54-25, 77-35(τελικό αποτελέσμα)

 

Share it