Search

Οριστική αναβολή του αγώνα του Εχίνου με την Αναγέννηση Θαλασσιάς!

Πλήρης επιβεβαίωση του Sportsaddict που με χθεσινό του ρεπορτάζ σας ενημέρωσε πως δεν θα γίνει η αναμέτρηση που ήταν προγραμματισμένη για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στο γήπεδο του Εχίνου, μεταξύ της τοπικής ομάδας και της Αναγέννηση Θαλασσιάς για τον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ερασιτεχνών Ξάνθης.

Η οριστικοποίηση της αναβολής ήρθε μετά και το σχετικό δελτίο τύπου της ΕΠΣ Ξάνθης, που παράλληλα ενημερώνει πως το παιχνίδι καιρού επιτρέποντος θα γίνει την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου. Προς κανονική διεξαγωγή οδεύει το ματς της Ασπίδας Ξάνθης με τον Άρη Αβάτου που είναι προγραμματισμένο για την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου στις 15:00 στο ΔΑΚ(γήπεδο Ασπίδας).

Η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης αναφέρει: “Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης ανακοινώνει ότι η αναμέτρηση Εχίνος Σπορ – Αναγέννησης Θαλασσιάς που ήταν να διεξαχθεί την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου αναβάλλεται.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση εφόσον το επιτρέψουν οι καιρικές συνθήκες θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και ώρα 15:00.”

Share it