Search

Στο φινάλε κρίθηκε το ντέρμπι της ΑΕΚ με τους Ίκαρους Σερρών! Δεύτερη σερί ήττα των Κομοτηναίων!

Δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι μέσα στην έδρα της έχασε η ΑΕ Κομοτηνής, η οποία υποδέχθηκε τους Ικάρους Σερρών στο πλαίσιο της 13ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής μπάσκετ.

Με μια τριάδα ομάδων (Παναθλητικός, Χαλκηδόνα, Ίκαροι Σερρών) να παραμένουν με μόλις μία ήττα και την ΑΕΚ να ακολουθεί με δύο, η αναμέτρηση ήταν ντέρμπι, όμως η ΑΕΚ δεν τα κατάφερε “γνωρίζοντας” την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ σε όλη την αναμέτρηση, όμως οι φιλοξενούμενοι αποδείχθηκαν πιο εύστοχοι στο τελευταίο τετράλεπτο, οπού κρίθηκε το ματς, και κατάφεραν να ανατρέψουν το σκορ απέναντι στην ομάδα της Κομοτηνής που ήταν καλύτεροι στα 36′ λεπτά του αγώνα με την ομάδα της ΑΕΚ να έχει το προβάδισμα συνεχώς. Όμως απο το 36′ μέχρι και το φινάλε η ομάδα της Κομοτηνής δεν κατάφερε να αντιδράσει στους πόντους των φιλοξενούμενων που κατάφεραν να γυρίσουν το ματς και να φύγουν νικητές απο την Κομοτηνή.

Νίκη μάλιστα που έφερε τους Σερραίους στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Απο την ομάδα της Κομοτηνής κορυφαίοι ήταν οι Λεχούδης, Χονδρόπουλος και Κουτσοβασίλης που προσπάθησαν να οδηγήσουν την ομάδα τους σε νίκη, ενώ απο τους νικητές εξαιρετικοί ήταν οι Γρίψιος, Κουτζιάς και Τράκας

Δεκάλεπτα: 16-15, 30-32, 51-47, 65-71

Διαιτητές: Τζιοπάνος Ν.-Αγραφιώτης Ι.

ΑΕ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ(Κοκκινόπουλος): Σταματέλος 5, Χονδρόπουλος 16 (4), Βάκρινος 3, Λεχούδης 18, Βακχαρίδης, Κουτσοβασίλης 12 (1), Καραμπέκης 6, Παλάκης 5 (1), Λέφης , Σαριμπαλίδης.

ΙΚΑΡΟΙ ΣΕΡΡΩΝ(Ποργιόπουλος):Γρίψιος 20 (1), Γεωργιανός 9, Τράκας 16 (2), Κουτζιάς 17, Σταματόπουλος, Παρχαρίδης 3 (1), Θολιώτης 4, Φώτογλου 2.

Share it