Search

Με Ιμέρ αλλά χωρίς Μελισσόπουλο στο “Ελ Θράκικο” με τους Προσκυνητές ο Ορφέας Ξάνθης!

Με απογευματινή προπόνηση ολοκλήρωσε ο Ορφέας Ξάνθης την προετοιμασία του για το Κυριακάτικο ντέρμπι με την Δόξα Προσκυνητών(15:00) στην Κομοτηνή, στα πλαίσια της εξ’ αναβολής 14ης αγωνιστικής.

Η ομάδα της Ξάνθης προπονήθηκε χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και με καλή ψυχολογία για το πρώτο επίσημο παιχνίδι του 2017. Το τεχνικό επιτελείο έχει όλους τους παίκτες ετοιμοπόλεμους πλην του τιμωρημένου Νίκου Μελισσόπουλου(συμπλήρωσε κάρτες) και του νέου αποκτήματος της Κώστα Θεοδωρίδη. Εν αντιθέσει με τον Θεοδωρίδη κανονικά στην αποστολή είναι το έτερο μεταγραφικό απόκτημα των Ξανθιωτών, ο Χίντ Ιμέρ.

Διαιτητής του αγώνα θυμίζουμε πως είναι ο Γεωργιτσόπουλος απο την Δράμα με βοηθούς τους Κουβαλάκη και Παστιάδη επίσης απο την Δράμα. 

 

Την 19μελή αποστολή του Ορφέα Ξάνθης αποτελούν οι: Ρούφος, Αθανασίου, Θεοδωρίδης Χ., Καρά Αλή Ονούρ, Καραγκιόζης Β., Καραγκιόζης Γ., Κατρανίτσας, Κωτίδης, Λαζαρίδης, Μακράκης, Μαλαδένης, Μαυρόπουλος Λ., Μουμίνογλου Τουγιάλ, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Χακή Τζαμπάζ, Τορομανίδης, Χαλίλ Ιμπράμ Τανζού, Χίντ Ιμερ

Share it