Search

Μέχρι την Παρασκευή η απόφαση για την έδρα του Κυπέλλου! “Βράζουν” με Ηράκλειο στον Άρη που θέλουν Ξάνθη!!!

Μέχρι την Παρασκευή η ΕΟΚ αναμένεται να έχει ανακοινώσει την έδρα του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας, όπου ο Άρης θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό. Η ημερομηνία είναι γνωστή(19/2) όχι όμως και η έδρα του τελικού με τα σενάρια πολλά, ενώ ήδη οι κύκλοι της Ομοσπονδίας άφησαν να διαρρεύσει η πρόθεση για Ηράκλειο η οποία όμως έχει προκαλέσει εκνευρισμό στην ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Ο πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης τοποθετήθηκε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης όσον αφορά την επιθυμία της ομάδας του για τον τόπο διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στην Παναθηναϊκό. Ο παράγοντας των “κιτρινόμαυρων” τόνισε πως ο Άρης δεν θέλει την Κρήτη ως έδρα του αγώνα με κατηγορηματικό τρόπο και τόνισε ότι η ομάδα του επιθυμεί ισότιμη διαχείριση.

Η ανάρτηση του προέδρου του Άρη στο Facebook:

“Οι διαρροές για Ηράκλεια, Αοράκια κτλ μόνο τυχαίες δεν είναι. Δεν υπάρχει πλέον κανένας λόγος που να αναγκάσει τον Άρη να παίξει έναν τελικό ξανά στην Κρήτη. Επίσης δήθεν τοπικές κοινωνίες και άλλες τέτοιες γελοιότητες που αποδείχθηκαν στην πράξη παρωδίες του χειρίστου είδους δεν γίνονται αποδεκτές. Τέλος επειδή προέρχομαι από την κερκίδα-και είναι τιμή μου αυτό-ο Άρης θα πάει να παίξει τον τελικό με τον κόσμο του. Ζητάμε το αυτονόητο για έναν τελικό, ΙΣΟΝΟΜΙΑ”!!!!

Ενώ πιο ξεκάθαρος ήταν ο Αντιπρόεδρος του Άρη Δημήτρης Παπακυριάκης που σε δηλώσεις του τόνισε πως: ” Εύχομαι να επιλέξουνε το καλύτερο μέρος για να γίνει μια αληθινή γιορτή του μπάσκετ. Για εμένα το καλύτερο μέρος, αφού συμμετέχει στον τελικό ο ΑΡΗΣ είναι μια πόλη της Βόρειας Ελλάδας. Θα κάνει τον τελικό πιο ωραίο και πιο ενδιαφέρον. Θα ήθελα να γίνει και στο κλειστό στην Ξάνθη που ακούγεται”

Ενώ την αντίθεσή τους με τον φημολογούμενο ορισμό του τελικού κυπέλλου στο Ηράκλειο είναι τα μέλη του συνδέσμου του Άρη στην Αθήνα ARIS ATHENS CLUB, με ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Απο την πλευρά του ο  Γενικός γραμματέας ΕΟΚ Τάκης Τσαγκρώνης μίλησε στον “Arena FM 89,4” για το καυτό θέμα της διεξαγωγής του τελικού Κυπέλλου, όπου προκρίθηκαν ο Άρης και ο ΠΑΟ, και μεταξύ  άλλων τόνισε:

«Δεν είναι νωρίς για τον τελικό, πρέπει να τρέξουμε. Πρέπει να βρεθεί ένας ικανός χώρος, αφού θα υπάρξουν μετακινήσεις οπαδών. Αυτήν τη στιγμή δεν έχει συζητηθεί τίποτα για την έδρα του τελικού. Όταν θα έχουμε κάτι θα ανακοινωθεί επίσημα.

Δεν είναι τι θέλουμε εμείς, είναι τι θέλει και η αστυνομία που αναλαμβάνει την ασφάλεια του χώρου. Να δούμε πόσα εισιτήρια θα δοθούν. Θέλαμε να παίξουμε σε ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά αυτό δε θα γίνει αφού τα μεγάλα γήπεδα είναι είτε στη Θεσσαλονίκη είτε στην Αθήνα

Αν πάμε στο γήπεδο που είναι κοντά στον έναν, θα κατηγορηθούμε από τον άλλον. Θα συνεννοηθούμε και με την αστυνομία και να δούμε τη χωρητικότητα. Θέλουμε γεμάτες κερκίδες και να μη γίνει τίποτα. Προέχει η ασφάλεια όλων. Θα δούμε αυτές τις μέρες. Μέχρι την Παρασκευή θα έχουμε αποφασίσει για την έδρα.»

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣΤΑΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ SPORTSADDICT ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΙΘΑΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ Ο ΤΕΛΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ

Share it