Search

Εκ νέου αναβολή των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης που πάνε για…Φεβρουάριο!

Ούτε αυτή την εβδομάδα θα διεξαχθούν τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών του Κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης καθώς την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου έχει οριστεί η εμβόλιμη 1η αγωνιστική του Β’ γύρου της Super League με τον ΑΟΞ να υποδέχεται στα Πηγάδια των Ηρακλή(17: 15).

Μετά απο διεργασίες της Ένωσης με τα τέσσερα σωματεία που βρίσκονται στα ημιτελικά(Αναγέννησ Θαλασσιάςμ Άρης Αβάτου, Ασπίδα Ξάνθης, Εχίνος Σπορ), αποφασίστηκε να μην γίνει ούτε αυτή την εβδομάδα τα παιχνίδια, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως πολύ δύσκολα να γίνουν και την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου αν και όλα θα εξαρτηθούν απο την ΕΠΟ.

Ο λόγος, μα φυσικά ο ορισμός ημερομηνίας του αγώνα της Ξάνθης με τον ΟΦΗ που μετά την αναβολή της περασμένης εβδομάδας μια και δεν μπόρεσε να πετάξει ο ΟΦΗ για Ξάνθη, με τις πληροφορίες να θέλουν το ματς να διεξάγεται την τελευταία Τετάρτη του μην κάτι βέβαια που απο την στιγμή που δεν έχει επισημοποιηθεί κρατά σε αναμονή και την Επιτροπή πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Πάντως στην Ένωση δεν ανησυχούν καθώς όπως τονίζουν υπάρχουν τα χρονικά περιθώρια έτσι ώστε να γίνουν τα πρώτα ματς και οι επαναληπτικοί των αγώνων τον Φεβρουάριο, αν χρειαστεί, και ο τελικός να γίνει κοντά στην άνοιξη για να είναι και καλύτερος ο καιρός.

Πλέον μετά την αναβολή αυτής της εβδομάδας στην ΕΠΣ Ξάνθης αναμένουν τον ορισμό του αγώνα του Κυπέλλου της μεγάλης ομάδας του Νομού για να ξεκινήσουν εκ νέου οι διεργασίες με τα σωματεία για τον ορισμό των αγώνων των ημιτελικών του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης.

Share it