Search

Με το 1,5 πόδι στα προημιτελικά ο Παναθηναϊκός του Ουζουνίδη με MVP τον Βλαχοδήμο! Ο απολογισμός του τριημέρου στο Κύπελλο Ελλάδας

Με τον Παναθηναϊκός να πετυχαίνει νίκη με 3-0 επί του Κισσαμικού και να κάνει αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση στα προημιτελικά, έπεσε η αυλαία της λειψής αγωνιστικής των πρώτων αναμετρήσεων της Α’ φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας.

Άλλωστε απο τα 8 παιχνίδια διεξήχθησαν μόλις τα 3 απο αυτά! καθώς η έντονη κακοκαιρία που έπληξε όλη την χώρα να μην αφήνει ανεπηρέαστο και το ποδόσφαιρο. Πάντως και στα τρία ματς που έγιναν οι νικητές με βάση τα αποτελέσματα που πέτυχαν βρίσκονται με το 1,5 πόδι στα προημιτελικά του θεσμού.

Ο Αστέρας Τρίπολης κέρδισε με 2-0 τα Τρίκαλα στην πόλη της Θεσσαλίας και στην ρεβάνς στην Αρκαδία έχει τον πρώτο λόγο, ενώ ξεκάθαρο φαβορί είναι και ο ΠΑΟΚ με τη νίκη του με 2-0 επί του Παναιτωλικού μέσα στο Αγρίνιο.

Σχεδόν βέβαιη θεωρείται και η πρόκριση του Παναθηναϊκού του Εβρίτη τεχνικού Μαρίνου Ουζουνίδη που έχοντας σε εξαιρετική μέρα τον πρώην παίκτη της Ξάνθης Παναγιώτη Βλαχοδήμο να έχει συμμετοχή στα δύο απο τα τρία τέρματα της ομάδας του(μία ασίστ και ένα κερδισμένο πέναλτι) έφτασε στη νίκη με 3-0 επί του Κισσαμικού του Σταύρου Σταθάκη που αγωνίστηκε ως αλλαγή. Για τους “πράσινους” σκόραραν ο Μάρκους Μπέργκ και ο Σεμπάστιαν Λέτο(2)

Μάλιστα ο Ουζουνίδης είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής και σε δύο πιτσιρικάδες των “πράσινων”  με τους Ευαγγέλου και Χατζηγιοβάννη να “πιάνουν απο τα μαλλιά” την ευκαιρία που τους έδωσε ο Εβρίτης τεχνικός, γνωστός για την αγάπη του να δίνει ευκαιρίες σε νέους παίκτες.

Παναθηναϊκός (Μαρίνος Ουζουνίδης): Στιλ, Μέστο, Ευαγγέλου, Τελάντερ, Χουχούμης, Μαρινάκης, Λουντ, Βιγιαφάνες (76’ Χατζηγιοβάννης), Μπουμάλ (59’ Λέτο), Μπεργκ (79’ Ρινάλντι), Βλαχοδήμος.

Κισσαμικός (Σπύρος Μπαξεβάνος): Λαζαρίδης, Τσερκέζος, Τσοντάκης, Παντελάκης, Σελινιωτάκης, Γκούμας, Τιάγκο Σίλβα, Μαρτίνεθ (77’ Σταθάκης), Κίκε (63’ Μάντζης), Ποκόνγκ (72’ Θέος), Μίλιτς.

Share it