Η θέση του ΤΑΑ του Εθνικού Αλεξανδρούπολης σχετικά με την εισήγηση της Επιτροπής της ΕΣΑΠ

Στο SportsAddict.gr επικοινωνήσαμε με άνθρωπο της διοίκησης του Εθνικού, ο οποίος αφού τόνισε πως η δεν πρόκειται για τελεσίδικη απόφαση, επισήμανε πως ο Εθνικός θα κάνει τα αδύνατα δυνατά για να διευθετηθεί εγκαίρως το ζήτημα. Ακόμη, απ’ τον Εθνικό επισημαίνουν πως οι δύο αθλητές (Δημητριάδης και Ίλιτς) θα μπορούσαν να κάνουν υπομονή και να μην τραβήξουν το σχοινί στα άκρα, καθώς γνωρίζουν την προσπάθεια που καταβάλλεται και πως ο Εθνικός παλεύει με παλαιότερα χρέη.

Απ’τη διοίκηση του ΤΑΑ, εκφράζουν την απορία τους για την κίνηση των δύο αθλητών, καθώς όπως ισχυρίζονται, με τους υπόλοιπους οκτώ αθλητές με τους οποίους υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες, υπήρξε άλλου είδους διακανονισμός και τους καταβάλλεται ποσό, με την μορφή εκχώρησης απ’ την χορηγική συμφωνία του ΤΑΑ με τον ΟΠΑΠ. Δημητριάδης και Ίλιτς, αρνήθηκαν το καλοκαίρι μια τέτοια λύση, ζητώντας ονομαστικές συναλλαγματικές, όπως γίνεται λόγος πάντα από κύκλους του ΤΑΑ,  και γι’ αυτό δεν κατάφερε ο Εθνικός να φανεί συνεπής στις υποχρεώσεις του.

Τα χρέη, όπως δεν κρύβει κανείς στον σύλλογο, είναι μεγάλος βραχνάς, αλλά όπως τονίζεται σε κάθε τόνο, ο Εθνικός, προσπαθεί με κάθε τρόπο να φανεί συνεπής απέναντι στους νυν και πρώην αθλητές και να εξοφλεί τους διακανονισμούς.

Τέλος, απ’ τον Εθνικό γίνεται κάλεσμα προς τον κόσμο να στηρίξει ακόμα περισσότερο την ομάδα, δίνοντας το παρόν σε κάθε ματς στο “Μ. Παρασκευόπουλος”, έτσι ώστε να συμβάλει και αυτός στην δύσκολη αυτή συγκυρία.

Share it