Search

“Ψήνει” τον Σανμαρτεάν για επιστροφή στην Ελλάδα για χάρη της Ξάνθης ο Ραζβάν Λουτσέσκου!

Το ενδιαφέρον της Ξάνθης για την απόκτηση του Λουτσιάν Σανμαρτεάν παραδέχθηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου μιλώντας σε ΜΜΕ της Ρουμανίας κατά την παρουσία του στον γάμο του Χαμζά Γιουνές. 

Ο τεχνικός της Ξανθιώτικης ομάδας, βρέθηκε ως μάρτυρας στον γάμο του Τυνήσιου στράικερ στο Πλοέστι και εκεί έριξε τη… βόμβα για το ενδιαφέρον για τον άλλοτε άσο του Παναθηναϊκού και νυν της Παντούρι, ο οποίος διάγει το 36ο έτος της ηλικίας του.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου ωστόσο, επεσήμανε ότι κάτι τέτοιο είναι αρκετά δύσκολο, με τα τους Ρουμάνους να αναφέρουν στα ρεπορτάζ τους πως για την περίπτωση του “μικρού Μότσαρτ”, που έγινε γνωστός στην χώρα μας κατά την παρουσία του στον Παναθηναϊκό, ενδιαφέρεται και η Στεάουα Βουκουρεστίου.

«Για εμένα, ο Σανμαρτεάν είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες της Ρουμανίας. Δεν υπερβάλω καθόλου όταν λέω αυτά τα πράγματα. Ίσως να μην εκμεταλλεύτηκε πλήρως το ταλέντο που είχε. Ίσως να ξύπνησε αργά», τόνισε αρχικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου  και συνέχισε λέγοντας: «Είναι ένας παίκτης ο οποίος θα μπορούσε να βοηθήσει την Ξάνθη αρκετά, αλλά νομίζω ότι θα είναι δύσκολο να το καταφέρουμε», κατέληξε.

Share it