Search

Πάτησαν κορυφή οι Παίδες της ΑΕ Κομοτηνής που κέρδισαν το ντέρμπι κορυφής με τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης

Tο νικηφόρο σερί του διεύρυνε το παιδικό τμήμα της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής, που επικράτησε με 61-49 του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο τελευταίο παιχνίδι για το 2016, με τις δύο ομάδες να ισοβαθμούν στην πρώτη θέση.

Η ομάδα του Δημήτρη Πανταζή κατάφερε εκτός από την νίκη να καλύψει και την διαφορά του πρώτου αγώνα με αποτέλεσμα να έχει το πάνω χέρι για την κατάληψη της πρώτης θέσης στον όμιλο σε περίπτωση ισοβαθμίας. Και οι δύο ομάδες έχουν 5 νίκες και απο μία ήττα στα μεταξύ τους παιχνίδια και δείχνουν πως θα πάνε χέρι-χέρι στην επόμενη φάση.

Κορυφαίοι για την ΑΕΚ οι Ζεκιριέ, Λαγαμτζής, Καραμανλής και Αγγελάκης, ενώ για τον Εθνικό καταπληκτική εμφα΄νιση πραγματοποίησε ο Κεσανλής.

Διαιτητές : Ντούρας, Γκουλιώνης

Δεκάλεπτα : 17-08, 29-26, 45-37, 61-49

Α.Ε.Κομοτηνής (Πανταζής): Τσατλίδης, Καραμανλής 12, Γκιρίτσης, Καλτσός , Λεπίδας 6(2), Ζεκιριέ 15 (1), Φωτακάκης, Λαγαμτζής 16, Αγγελάκης 10, Ξανθόπουλος 2,

Εθνικός Αλεξανδρούπολης (Ταλιαντζής): Τουτουκτσής 5 (1), Μίχος 4, Στράτος 2, Κεσανλής 21(4), Αστροπεκάκης 6, Καλλιτσάρης, Θεοχαρίδης, Αλαμάνος 4, Ηρακλέους 2, Σταμπουλίδης, Πεπούδης, Σιταρίδης 5

Share it