Search

Γυναίκα ορίστηκε να διευθύνει το παιχνίδι του Ορφέα με την Καλαμαριά για το Κύπελλο! Ξανθιώτικος ορισμός στον άλλο ημιτελικό

Ανακοινώθηκαν απο την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ οι ορισμοί για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου του 1ου ομίλου, η αν προτιμάται πιο ορθά την προημιτελική του Κυπέλλου της Γ’ Εθνικής, οπού ξεχωρίζει ο ορισμός της Ανδρομάχης Τσιοφλίκη(φωτο) να διευθύνει την αναμέτρηση του Ορφέα με το Απόλλωνα στην Καλαμαριά.

Δεν είναι άλλωστε και το πιο σύνηθες να ορίζεται μια γυναίκα ως πρώτη διαιτητής σε παιχνίδια τόσο σημαντικού ενδιαφέροντος, και αναμφίβολα προκαλεί πολύ μεγάλο ενδιαφέρον ο ορισμός της Ανδρομάχης Τσιοφλίκη της ΕΠΣ Λάρισας. Μαζί της θα είναι οι βοηθοί Πατέτσος και Μάνος επίσης της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Κυριάκος Παλάζη της ΕΠΣ Σερρών.

Στον άλλο αγώνα του 1ου ομίλου μεταξύ του Λαγκαδά και του Αλμωπού Αριδαίας ορίστηκε ο Μπϊραμίδης απο την Κοζάνη που θα έχει ως βοηθούς τους Ξανθιώτες Παναγιώτη Βαμβακίδη και Δημήτρη Κηλικιώτη, ενώ παρατηρητής ορίστηκε ο Ελευθέριος Καζαντζίδης της ΕΠΣ Δράμας.

 

Share it