Search

Για το τρίποντο η Δόξα Προσκυνητών κόντρα στον Καμπανιακό, αλλά με λειψή άμυνα

Την ευκαιρία να ξεκολλήσει απ’ την τελευταία θέση της βαθμολογίας θα έχει ο Πανθρακικός που θα υποδεχτεί στην Κομοτηνή τον Καμπανιακό.

Η ομάδα των Προσκυνητών, η οποία έδειξε σημάδια ανάκαμψης στην δύσκολη έδρα του Νέστου Χρυσούπολης παρά την ήττα (2-1) – όπου ο βοηθός έκανε τραγικό λάθος στο δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, όπως βλέπετε στο βίντεο του STAR Β. Ελλάδος παρακάτω (6:00-7:00) και δεν επέτρεψε στους προσκυνητές να διεκδικήσουν κάτι απ’το παιχνίδι – θα υποδεχτεί τον έκτο Καμπανιακό στο ενωσιακό γήπεδο της ΕΠΣ Θράκης.

Το δυστύχημα είναι φυσικά, οι πολλές και σημαντικές απουσίες που αντιμετωπίζει ο Γιάννης Κλειτσιώτης στα μετόπισθεν και τον πονοκεφαλιάζουν, ειδικά για τη θέση δίπλα στον Μουζασβίλι στα στόπερ. Ο Λειβαδιώτης επέστρεψε μεν στην Κομοτηνή, όμως με τόσες μέρες απουσίας λόγω στρατιωτικών υποχρεώσεων δύσκολα θα ξεκινήσει, ο Λεφής δεν είναι ακόμα 100%, ενώ ο Κίτσος είναι τιμωρημένος και ο Σιδηρόπουλος νοκ-΄αουτ.

Με τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές και τον κόσμο, που φιλοδοξούν να έχουν οι γηπεδούχοι στο γήπεδο, στο πλευρό τους, οι Προσκυνητές θα κυνηγήσουν το θετικό αποτέλεσμα, δηλαδή τη νίκη, κόντρα στον Καμπανιακό.

Η αποστολή:

Περτσάς, Αγγελόπουλος, Κελεσίδης, Δημητριάδης, Μόσχος, Λεφής, Μουζασβίλι, Λειβαδιώτης, Τρίχας, Μανδύλας, Ανυφαντάκης, Δραγανίδης, Κλης, Γιαννακιτσίδης, Σερίφης, Εμρέ, Βάσκος, Ιωαννίδης.

Share it