Search

Εντός έδρας ήττες για Παίδες και Νέους της ΕΠΣ Θράκης απο την ΕΠΣ Μακεδονίας

Ήττα εις διπλούν για Παίδες και Νέους της ΕΠΣ Θράκης απο τις αντίστοιχες της ΕΠΣ Μακεδονίας στο Ενωσιακό γήπεδο της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θράκης. Με το έργο της ΕΠΣ Θράκης να είναι εξ’ αρχής δύσκολο μια και ήρθαν αντιμέτωποι με την πρωτοπόρο Μακεδονία.

Στους Παίδες οι φιλοξενούμενοι πήραν σαφές προβάδισμα απο το πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκαν με 0-2 με τέρματα των Κρακούτη και Χατζόπουλου. Ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο διεύρυναν τη νίκη τους με τέρματα των Καρακούτη και στο φινάλε του αγώνα ο Τσιατρής διαμόρφωσε το τελικό 0-4 για την ΕΠΣ Μακεδονίας.

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ(Σπ. Κουτσογιάννης): Μουσταφά, Γκάζος, Κόντο Αχμέτ, Χατζηνάκης(75΄ Κυρουβίδης), Ρέντετζης, Αστρινίδης, Σμαραγδής, Δημόπουλος(60΄ Δεμιρτζάκης), Χασάν, Αντωνιάδης(71΄ Στυλιανίδης), Μπαλτά(60΄ Αρβανίτης).

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(Θ. Μεταξάς): Λάμπρου(70΄ Κρίγκος), Πολίτης, Γκαμάνης, Τσιάτρης, Βάλλης, Χατζόπουλος(70΄ Γιορτσιός), Καράκουτης, Σαλιάρης, Καρατζούνης, Ταϊτζόγλου(76΄ Πατερίτσας), Σαλπιγγίδης.

Βαριά ήττα για τους Νέους

Με ξεκάθαρο φαβορί διεξήχθη η αναμέτρηση των Νέων με τους γηπεδούχους να παλεύουν με αξιώσεις στο πρώτο 25λεπτο, χάνοντας μάλιστα και πέναλτι με τον Κουσάνδα που απέκρουσε ο κίπερ των φιλοξενούμενων. Με τους φιλοξενούμενους να “αφυπνίζονται” και να ανοίγουν το σκορ στο 30′ με γκολ του Τσιρωνά. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν πολύ καλύτεροι και κατάφεραν με τα τέρματα του Κορέα στο 50′ και το 67′ να πάρουν προβάδισμα τριών τερμάτων. Το τελικό 0-5 διαμόρφωσαν στο 76′ ο Καραγιάννης και στο 78′ Χατζηπιρπιρίδης

ΕΠΣ ΘΡΑΚΗΣ(Σπ. Κουτσογιάννης): Τασίδης, Μπαξεβάνης (46΄ Ζάρα), Γιουρτσίδης, Αμέτ Σαμέτ, Τζιαφάλιας, Αθανασιάδης, Παγκοζίδης (56΄ Καραχρυσάφης), Παπαγεωργίου, Παπασάββας, Κουσάνδας (68΄ Μποτρότσος), Χαμζά Μεμέτ.

ΕΠΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ(Αθ. Καναράς): Καζουλίδης, Τερζής, Γκουτζουρίδης (78΄ Χατζηπαναγής), Ακριτίδης, Θεοδωρίδης, Βουτσάς, Τσιρωνάς, Παπαδόπουλος (75΄ Δήμας), Ζλατιντζής, Κορέας (69΄ Καραγιάννης), Χατζηπιρπιρίδης.

Share it