Search

Πραγματοποιήθηκε η 5η ημερίδα «Pro Junior» του ΝΟ Καβάλας, στην οποία συμμετείχε και ο ΟΦΘΑ

Με τη συμμετοχή πολλών μικρών αθλητών διοργανώθηκε για 5η φορά η ημερίδα εκμαθήσεων από το Ναυτικό Όμιλο Καβάλας, με τα παιδιά του Ομίλου Φίλων Θαλάσσης Αλεξανδρούπολης να παίρνουν επίσης μέρος σε αυτήν.

Το δελτίο Τύπου του ΟΦΘΑ:

Πραγματοποιήθηκε και φέτος, για 5η συνεχόμενη χρονιά, η ημερίδα «PRO-JUNOR 2016» που διοργανώνει ο Ναυτικός Όμιλος Καβάλας. Τα δελφινάκια μας δεν θα μπορούσαν φυσικά να λείπουν και 50 από αυτά έδωσαν το παρόν, εκπροσωπώντας επάξια την ομάδα μας.

Οι μικροί μας κολυμβητές έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στα ατομικά τους αγωνίσματα, πρωταγωνιστώντας στα περισσότερα από αυτά, επιδεικνύοντας έτσι την καλή δουλειά που γίνεται στα τμήματα υποδομής της ομάδας μας, που αποτελεί την βάση της πυραμίδας με πρωταρχικό στόχο την ενασχόληση των παιδιών σε μεγάλες ηλικίες, στον αθλητισμό και πρωταθλητισμό.

Σκοπός τέτοιων εκδηλώσεων είναι η επιβράβευση των παιδιών για την καθημερινή τους προσπάθεια στην προπόνηση, η χαρά της συμμετοχής, και η ομαλή κοινωνικοποίησή τους. Το σημαντικότερο όλων είναι ότι τα παιδιά πέρασαν όμορφα, διασκέδασαν και αποκόμισαν τις πρώτες τους εμπειρίες αγώνων.

Στο τέλος της Ημερίδας δόθηκαν σε όλα τα παιδιά αναμνηστικά μετάλλια και διπλώματα!

Συγχαρητήρια και ευχές σε όλα τα παιδιά που έλαβαν μέρος για καλή συνέχεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς που είναι δίπλα μας και μας στηρίζουν!

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΩΝ ΘΑΛΑΣΣΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

 

Share it