Search

Βγαίνει από το μετοχολόγιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ η ΣΕΚΑΠ!

Στην διάρκεια της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης που θα διεξαχθεί στις 20 Δεκέμβρη, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα προχωρήσει στην ακύρωση των μετοχών που είχε πάρει η ΣΕΚΑΠ, που ως γνωστόν εδρεύει στην Ξάνθη, και παράλληλα σε νέα αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Τον περασμένο Σεπτέμβριο η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε απορρίψει τη συμμετοχή της ΣΕΚΑΠ Α.Ε. (εταιρία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη) στη μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Έτσι, σήμερα που ανακοινώθηκε ότι στις 20 Δεκεμβρίου (ημέρα Τρίτη, 11.00 το πρωί στα γραφεία της Τούμπας) θα διεξαχθεί η ετήσια Γενική Συνέλευση της εταιρίας, ένα από τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι η ακύρωση των μετοχών της εν λόγω εταιρίας, με παράλληλη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου για το ποσό το οποίο θα μειωθεί.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ:   “Πρόσκληση σε Τακτική Γενική Συνέλευση Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ προσκαλεί τους μετόχους της εταιρίας στην Τακτική Γενική Συνέλευση, την Τρίτη 20.12.2016 στις 11:00 στα γραφεία της ΠΑΕ στο γήπεδο της Τούμπας. Διαβάστε αναλυτικά την πρόσκληση και τα θέματα της ημερήσιας διάταξης. ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣΜΕ ΤΗΝ ΕΠΩΝΥΜΙΑ “ΠΑΝΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΕΙΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΙΤΩΝ” “ΠΑΟΚ” – Π.Α.Ε. ΣΕ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΝ 20.12.2016 Το Διοικητικό Συμβούλιο της «ΠΑΕ ΠΑΟΚ», ΑΡ. Μ.Α.Ε. 99130/06/Β/86/77 και ΑΡ. Γ.Ε.Μ.Η 122030904000, σύμφωνα με το νόμο 2190/20 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» όπως ισχύει και το Καταστατικό της, καλεί τους κ.κ. Μετόχους της Εταιρίας σε Τακτική Γενική Συνέλευση την 20η Δεκεμβρίου 2016,  ημέρα Τρίτη και ώρα 11.00 στα επί της οδού Μικράς Ασίας…

Share it