Search

Ο κορυφαίος Ιάπωνας σπαφιστής αποπειράται να “σπάσει” το ρεκόρ του Αγησίλαου Βεσεξίδη

Ο κορυφαίος σπαθιστής παγκοσμίως, Ισάο Μάτσι, θα πραγματοποιήσει απόπειρα κατάρριψη του ρεκόρ του Κομοτηναίου Αγησίλου Βεσεξίδη. Πιο συγκεκριμένα, ο Κομοτηναίος σπαθιστής κατόρθωσε τον περασμένο Ιούνιο να κόψει 73 στόχους σε 60 δευτερόλεπτα, “σπάζοντας” με αυτό τον τρόπο το προηγούμενο ρεκόρ γκίνες για περισσότερα κοψίματα στόχων με σπαθί σε ένα λεπτό.

Έκτοτε, ο Ιάπωνος σπαθιστής, ο οποίος κατέχει το αντίστοιχο ρεκόρ για τα τρία λεπτά, αμφισβήτησε πολλές φορές την εγκυρότητα του ρεκόρ του Αηγσίλαου, και μάλιστα όχι με κόσμιο τρόπο. Πλέον, αυτή την Κυριακή 20 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση στην Ιαπωνία, θα προσπαθήσει επίσημα να “σπάσει” το ρεκόρ.

Ο Αγησίλαος Βεσεξίδης, δήλωσε στο κανάλι του στο youtube, τα παρακάτω

“Από το πουθενά ένας δάσκαλος 28 χρονών από μια μικρή πόλη της Ελλάδος πέτυχε μία παγκόσμια διάκριση. Ο Ισάο μου έστειλε μήνυμα και μου ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να σπάσει το ρεκόρ μου στην Ιαπωνία, σε μία εκδήλωση που θα πάρει μεγάλη δημοσιότητα. Είμαι σίγουρος ότι θα το σπάσει, γιατί μιλάμε για θρύλο, όμως δεν πιστεύω ότι θα το σπάσει εύκολα.

Παρόλα αυτά, ο άνθρωπος βγαίνει δημόσια και λέει ότι το ρεκόρ μου είναι άκυρο, διότι οι στόχοι είναι πολύ …ακριβοί για τους Έλληνας και το σπαθί που χρησιμοποίησα πολύ φθηνό! Ο παγκόσμιος οργανισμός Γκίνες έχει διαπιστώσει, όμως, ότι τα υλικά ήταν κατάλληλα και το ρεκόρ είναι έγκυρο.

Όσο πιο ψηλά φτάσει το ρεκόρ μου, τόσο περισσότερη δύναμη θα μου δώσει για την συνέχεια”.

Share it