Search

Απο την άλλη εβδομάδα η σέντρα στα Εθνικά πρωταθλήματα! Αρχιδιαιτητής ο Τριτσώνης

Η ΕΠΟ με ανακοίνωσή της ενημέρωσε πως ο  Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας ενώ από τις 22/11 ξεκινούν τα πρωταθλήματα.

Ο Κωστάκης Κουτσοκούμνης πρότεινε τον Σταύρο Τριτσώνη ως αρχιδιαιτητή της ΚΕΔ και αυτός θα είναι ο νέος πρόεδρος της επιτροπής διαιτησίας ενώ ο ίδιος πρότεινε ως μέλος της ΚΕΔ τον Μιχάλη Κουκουλάκη.

Διαφωνία υπήρξε ως προς το τρίτο άτομο που θα πλαισιώσει την επιτροπή για αυτό και θα ανακοινωθεί την Παρασκευή (18/11).

Σε ότι έχει να κάνει με τα πρωταθλήματα όπως αναφέρει η ανακοίνωση θα αρχίσουν από τις 22 Νοεμβρίου ενώ για την Τετάρτη (23/11) είναι προγραμματισμένο και το εξ αναβολής παιχνίδι ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Λεβαδειακό.

Φυσικά κανονικά θα διεξαχθεί αγωνιστική το επόμενο Σαββατοκύριακο 26-27-28/11 και αυτό που μένει να δούμε είναι αν θα γίνει η 11η που είχε αναβληθεί ή θα διεξαχθεί η 12η.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Συνεδρίασε σήμερα σε πλήρη σύνθεση η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και έλαβε τις ομόφωνα τις παρακάτω αποφάσεις.

Ο κ. Σταύρος Τριτσώνης διορίστηκε Προεδρεύων της νέας Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας και θα εκτελεί χρέη Προέδρου της έως της οριστικής συγκρότησης της σύνθεσης Κ.Ε.Δ.

Μέλος της Κ.Ε.Δ. διορίστηκε ο κ. Μιχάλης Κουκουλάκης .

Αύριο, 18 Νοεμβρίου 2016, κατόπιν των εισηγήσεων του κ. Στ. Τριτσώνη, θα ανακοινωθούν και τα λοιπά μέλη και οι συνεργάτες της νέας Κ.Ε.Δ., και η ΠΔΕ θα προχωρήσει στην αντίστοιχη έγκριση του διορισμού τους.

Ο Προεδρεύων τη νέα Κ.Ε.Δ. δεν αποτελεί μέλος της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής.

Υπενθυμίζεται ότι τα θέματα στελέχωσης της Κ.Ε.Δ., περιλαμβανομένων και των παραπάνω διορισμών, ρυθμίζονται από τη FIFA και αποκλειστικός αρμόδιος για αυτά είναι ο κ. Κ. Κουτσοκούμνης.

Επικυρώθηκαν, κατόπιν συνεννόησης και έγκρισης από την FIFA/UEFA, οι νέες διατάξεις που τροποποιούν άρθρα του υφιστάμενου κανονισμού διαιτησίας της Ε.Π.Ο.

Από την Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016 επαναρχίζουν όλες οι εθνικές διοργανώσεις, που είχαν διακοπεί με απόφαση της ΠΔΕ, μετά την πυρκαγιά στην οικία του κ. Γ.Μπίκα.».

Share it